Huurwoning Krommenie

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Erasmusstraat

Samenvatting

Unieke woning in Krommenie! Op zoek naar een tijdelijke woning in Krommenie? Per direct hebben we een mooie vrijstaande woning… Meer informatie ↓
€ 600,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1970
m2
124
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Unieke woning in Krommenie!

Op zoek naar een tijdelijke woning in Krommenie? Per direct hebben we een mooie vrijstaande woning beschikbaar!

De ligging en bereikbaarheid van Krommenie

Krommenie, een charmant dorp in de provincie Noord-Holland, biedt bezoekers een scala aan activiteiten en bezienswaardigheden. Het historische centrum van Krommenie is ideaal voor een ontspannen wandeling, met zijn pittoreske straatjes en monumentale panden. Voor natuurliefhebbers zijn er volop mogelijkheden om te fietsen en te wandelen in het omliggende polderlandschap en langs de Zaan, waar je kunt genieten van de rust en het groen. De nabijgelegen Zaanse Schans is een populaire attractie, waar je traditionele Nederlandse windmolens, ambachten en musea kunt verkennen. Daarnaast biedt Krommenie diverse eetgelegenheden en gezellige cafés, waar je kunt genieten van lokale specialiteiten.

De woning ligt in de Snuiverbuurt, vlakbij verschillende verbindingspunten voor auto, fiets en OV. Zo zit je snel op de N8, die uitkomt op de A9. Bovendien woon je vlakbij het station Krommenie-Assendelft, waar je de trein naar Amsterdam centraal kunt pakken. Hier sta je al binnen een half uur! Heb je een auto? Dan kun je deze gratis parkeren voor de deur.

Hoe ziet de woning in Krommenie eruit?

De woning heeft een totale oppervlakte van 124m² met een grote tuin inclusief schuurtje. De woning heeft drie kamers, een keuken en een badkamer met toilet. Heb je een auto? Dan kun je deze gratis voor de deur parkeren. 

Wat kost wonen in Krommenie via Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van de leegstandswet. De maandelijkse kosten bedragen €600 per maand, exclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod