Huurwoning Leerdam

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Eiland

Samenvatting

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Leerdam Ben jij student of starter op de woningmarkt? Ben je sociaal ingesteld en vind je… Meer informatie ↓
€ 458,- p.m.
anno
1974
m2
47
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon

Meer informatie

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Leerdam

Ben jij student of starter op de woningmarkt? Ben je sociaal ingesteld en vind je het leuk samen met andere bewoners en ondernemers zorg te dragen voor deze locatie? Lees dan snel verder!

Dit voormalige zorgcomplex gaan wij tijdelijk beheren tot aan de sloop. Er is plek voor ruim zestig bewoners en daarnaast deel je deze locatie met vijf ondernemers.

De ligging en bereikbaarheid van Leerdam

Dit ligging van dit pand is ideaal. Op loopafstand vind je namelijk het treinstation en een supermarkt voor je dagelijkse boodschappen. Het gezellige centrum van Leerdam bereik je binnen 5 minuten met de fiets.

Wat kunnen we je bieden

Wanneer je hier gaat wonen krijg je van ons een bruikleenovereenkomst. Ben jij heel blij met deze woonplek én wij met jou als bewoner dan zetten we na twee maanden deze overeenkomst om naar tijdelijke verhuur op basis van de Leegstandwet. 

Let op: op deze locatie kun je niet met iemand samenwonen in één ruimte. 

Hoe zien de kamers in Leerdam eruit en wat kost het?

Zelfstandige woonruimte
Bij een zelfstandige woonruimte krijg je van ons een woonruimte van circa 38m² of 47m². Je hebt dan een eigen badkamer en keuken. De kosten voor beiden contractvormen vind je in onderstaande tabel.

Zelfstandige woonruimte Type 1 – 38m²  Type 2 – 47m²
Bruikleenvergoeding inclusief gas, water en licht € 280,- € 280,-
Tijdelijke verhuur exclusief de kosten voor gas, water en licht € 458,- € 521,-
Overige maandelijkse servicekosten (bij tijdelijke verhuur) € 252,90 € 270,73

Onzelfstandige woonruimte
Bij een onzelfstandige woonruimte krijg je van ons twee woonruimtes van circa 23m². Je hebt dan een eigen badkamer maar de keuken deel je met enkele medebewoners. De kosten voor beiden contractvormen vind je in onderstaande tabel.

Onzelfstandige woonruimte Type 1 – 46m²
Bruikleenvergoeding inclusief gas, water en licht € 280,-
Tijdelijke verhuur exclusief de kosten voor gas, water en licht € 473,-
Overige maandelijkse servicekosten (bij tijdelijke verhuur) € 268,75


Ben jij sociaal ingesteld en vind je het leuk om samen met anderen zorg te dragen voor een groot project? Hieronder lees je meer over wat we van je verwachten en hoe je in aanmerking kunt komen.

Gapph Together

Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij, vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of te helpen bij een opruimactie? Laat ons in je motivatie weten wat jij wil en kunt betekenen voor een ander en waarom jij hier graag wil wonen. Sociale betrokkenheid vinden wij belangrijk.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod