Huurwoning Leeuwarden

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Magnoliastraat

Samenvatting

Appartement in Leeuwarden beschikbaar Binnenkort beschikbaar in Leeuwarden: een groot project met meerdere woonruimtes. Via Gapph kun je nu wonen… Meer informatie ↓
€ 375,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1961
m2
67
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Appartement in Leeuwarden beschikbaar

Binnenkort beschikbaar in Leeuwarden: een groot project met meerdere woonruimtes. Via Gapph kun je nu wonen in een van deze appartementen in de Friese hoofdstad. Geweldig voor jonge starters, want je kunt hier tijdelijk huren voor een zeer schappelijk bedrag (€ 375,- per maand).

Hoe ziet het appartement in Leeuwarden er uit?

De appartementen zien er niet allemaal gelijk uit. Met zekerheid kunnen we zeggen dat ze allemaal een woonkamer en slaapkamer hebben. Uiteraard zit er een aparte keuken in en badkamer met douche. Daarbij is een kleine berging aanwezig onderin het complex.

Vervoer van en naar het appartement

Parkeerplekken zijn er voldoende (en je kunt gratis parkeren) voor de deur. Met de auto naar de stad? In vier minuten parkeer je de auto in parkeergarage Hoeksterend (je loopt dan zo de stad in). Wil je met de bus naar de binnenstad? Kan ook! Lijn drie stopt om de hoek.

Maar uiteraard ben je ook met de fiets in zeven minuten in het centrum van de stad waar je een van de vele kroegjes in de Oude Doelesteeg kunt bezoeken.

 

Gapph VastgoedbeheerLeeuwarden van boven

Wat is er te doen in Leeuwarden

Een betere vraag is eigenlijk: wat kun je er niet doen. Leeuwarden is middelgrote stad en hoort bij de 25 grootste steden van het land. In het noorden is eigenlijk enkel Groningen groter. Met ruim 120.000 mensen is de stad goed gevuld met kroegjes, restaurants, cafe's, winkels etc. Maar ook bioscopen, theaters en musea zijn er genoeg te vinden. Bijvoorbeeld Natuurmuseum Fryslân, "Het Huis Dat Met Je Hersenen Speelt", "'t Andere Museum van oldtimer tot kant"...

Nou ja, we hoeven niet alles uit te leggen. mocht je meer willen lezen, bekijk dan onze pagina over Wonen in Leeuwarden.

Wat kost wonen in Leeuwarden via Gapph?

Het wonen in het noorden van het land is niet duur. Je betaalt voor deze woning een huurprijs van € 375,- per maand. Daar komen € 35,- aan servicekosten bij. Aangezien deze woningen via de Leegstandwet worden verhuurd, kun je er minimaal 6 maanden blijven wonen.

Een paar extra voorwaarden

Aangezien dit project loopt via ons moederbedrijf Gapph hebben we een paar aanvullingen op de voorwaarden:

  • Je bent sociaal ingesteld en kunt dit onderbouwen met een duidelijke motivatie;
  • Je valt in de leeftijdscategorie 18-35 jaar;
  • Je bent bereidt een steentje bij te dragen aan de buurt;
  • Je staat ingeschreven bij de woningbouwvereniging;
  • Je vindt het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoe lang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen;
  • Je hebt een back-up als je je tijdelijke woning moet verlaten omdat de wijk gesloopt gaat worden.

 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod