Huurwoning Lochem

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Zuiderbleek

Samenvatting

Vrijstaande woning in Lochem Een buitenkansje! We hebben een bijzonder aardige vrijstaande woning waar we (bij voorkeur) een stelletje voor… Meer informatie ↓
€ 530,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1979
m2
188
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Open haard

Meer informatie

Vrijstaande woning in Lochem

Een buitenkansje! We hebben een bijzonder aardige vrijstaande woning waar we (bij voorkeur) een stelletje voor zoeken. Het gaat om tijdelijke verhuur wat als voordeel heeft dat je hier minimaal 6 maanden mag blijven wonen met het contract dat we je bieden.

Binnen in het huis

Als je het huis binnenkomt via de hal, vind je links eerst het toilet. In de hal kun je als eerste aan de linkerkant de eerste slaapkamer vinden met daarachter de eigen badkamer. De andere deur geeft toegang tot de keuken en de woonkamer.

Via de hal kun je ook naar boven waar je naast een opslagruimte nog twee slaapkamers kunt vinden. Overigens hebben we het nog niet gezegd, maar op de benedenverdieping vind je nog een tweetal opslagruimtes.

In de woonkamer is een open haard aanwezig, maar aangezien het rookkanaal niet wordt onderhouden, mag je hier alleen maar naar kijken zonder deze in gebruik te nemen.

Wat is er in Lochem te doen?

Lochem heeft een historisch binnenstadje en telt veel horecagelegenheden. De gemeente telt ook veel landgoederen en kastelen. Ook het VVV kantoor, een van de oudste van Nederland, kan je bijzonder veel informatie geven over de omgeving en de evenementen. Lochem is gesitueerd tussen veel bossen en er zijn dan ook tal van wandelroutes te vinden in de omgeving.

Meer weten? Kijk vooral even onderstaand filmpje:

Wat kost het om te wonen in Lochem via Interveste?

Als je alle documenten hebt aangeleverd en je komt in aanmerking voor een bezichtiging dan krijg je van ons een tijdelijke contract op basis van de Leegstandwet. Dat betekent dat je hier minimaal 6 maanden mag wonen voor het huurbedrag van € 530,- per maand. Er komen geen servicekosten bij. Je kunt hier ook Huurtoeslag voor aanvragen bij de Belastingdienst.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod