Huurwoning Maassluis

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Burgemeester Zaneveldstraat

Samenvatting

Grote appartementen in Maassluis Deze ruime appartementen in Maassluis komen beschikbaar via Gapph. Ze maken deel uit van een doorlopend… Meer informatie ↓
€ 425,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1969
m2
90
kamers
4

Meer informatie

Grote appartementen in Maassluis

Deze ruime appartementen in Maassluis komen beschikbaar via Gapph. Ze maken deel uit van een doorlopend project waardoor er regelmatig ruimtes beschikbaar komen. Het gaat hier om een galerijflat met vele appartementen. Deze werden eind jaren zestig/begin jaren zeventig veel gebouwd om het woningtekort door de snelle bevolkingsgroei in de regio tegen te gaan.

Hoe ziet het appartement in Maassluis eruit

Een appartement telt zo'n 90 vierkante meter aan woonoppervlakte. Elk appartement heeft een groot balkon over de gehele lengte van de ruimte. Als je binnenkomt vind je direct aan de voorkant je keuken met eigen keukenblok. Aan de andere kant vind je de eerste slaapkamer.

Loop je verder door de ruimte dan kom je eerst de badkamer tegen met douche en daarna de volgende slaapkamers. Ook aan de achterkant, vind je de grote woonkamer die (zeker als je op een hogere verdieping woont) een prachtig uitzicht geeft over Maassluis. En via deze woonkamer kom je dus ook op het lange balkon waar je op je gemak buiten kunt zitten.

Over Maasluis

Maassluis was in 2022 een van de snelst groeiende gemeentes van Nederland en telt zo'n 35.000 inwoners. Wil je weten hoe deze bewoners denken over hun stad? Bekijk dan zeker even onderstaand filmpje. Dan hoor je dat de bewoners bijzonder blij zijn met Maassluis en de groei die de stad meemaakt.

Het oude centrum van Maassluis

Het centrum is bijzonder fraai. De "Eerste stad aan de waterweg" heeft een prachtige historische binnenstad met een oude haven waar je tijdens de Furieade, het stadsfeest van Maassluis, kun je genieten van de vele oude schepen, koren, live muziek, vuurwerk en nog veel meer. Geen wonder dat ze in Maassluis trots zijn op hun stadje!

(Openbaar) Vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte vind je op 350 meter lopen. Bussen vertrekken richting Vlaardingen, Rotterdam of bijvoorbeeld richting Delft. De A20 is de meest bekende autosnelweg waarmee je Maassluis kunt bereiken. Met de veerdienst kun je ook de Maas oversteken richting Rozenburg en dan via de A15 naar Europoort of de Maasvlakte.

Wat kost wonen in Maassluis?

De huurkosten van een appartement bedragen € 425,- per maand. Daarnaast betaal je maandelijks € 226,- aan servicekosten. Hierin zit een voorschot van de stookkosten, deze worden met je verrekend. Dit bedrag is exclusief de kosten voor gas/water en elektra.

Passend Toewijzen

Voor deze woningen mag jouw inkomen niet hoger zijn dan € 27.725 bruto per jaar, na indexering. Dit heeft te maken met de regels van Passend Toewijzen. 

Wat is Passend Toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod