Tijdelijke verhuur Middelburg

Helaas!
Deze tijdelijke verhuur woning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Middelburg wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Tijdelijke woonstudio's beschikbaar in Middelburg Studenten in Middelburg, opgelet! We hebben een te gekke kans voor iedereen die wil wonen… Meer informatie ↓
€ 634,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
2021
m2
50
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Tijdelijke woonstudio's beschikbaar in Middelburg

Studenten in Middelburg, opgelet! We hebben een te gekke kans voor iedereen die wil wonen in deze prachtige stad met een gezellig, bruisend centrum. Per direct hebben wij leuke woonstudio’s in Middelburg beschikbaar!

Let op: de studio’s zijn geschikt voor studenten via een campuscontract, contractduur zolang de studie loopt. En voor niet studenten voor maximaal 1 jaar;

De ligging en bereikbaarheid van Middelburg

De ligging van het complex is perfect. Het centrum, scholen en het treinstation liggen voor de deur. Het bestaat uit 3 verschillende gebouwen, waarbij het hoogste gebouw tot wel 8 verdiepingen gaat! De campus heeft in totaal 119 appartementen wat de ruimte biedt voor 236 bewoners!

Hoe zien de woonstudio’s in Middelburg eruit?

De woonstudio heeft een oppervlakte van circa 50 m². Alle appartementen zijn voorzien van twee slaapkamers, een grote leefkeuken, badkamer en eigen berging. Ideaal om hier met twee personen jou (studenten)tijd door te brengen! Ook is er de mogelijkheid een eigen parkeerplaats te huren, is er een grote fietsenstalling aanwezig en op elk dak een mooie grote daktuin om te genieten van het mooie weer en uiteraard het uitzicht over Middelburg.

Wat kost wonen in Middelburg bij Gapph?

De maandelijkse kosten bedragen € 647,19 per maand. Hier komen nog € 120,72 per maand aan servicekosten bij (water, elektra en internet zelf af te sluiten). Ga je met iemand samenwonen? Dan deel je de kosten. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze tijdelijke verhuur woning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare tijdelijke huurwoning.

Uitgelicht aanbod