Huurwoning Middelburg

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Burggang/Bachtensteene

Samenvatting

Verschillende fijne woonruimtes beschikbaar in Middelburg! Op zoek naar een woonruimte in Middelburg? Per direct hebben we mooie woningen beschikbaar… Meer informatie ↓
€ 270,- p.m.
anno
1952
m2
30
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Verschillende fijne woonruimtes beschikbaar in Middelburg!

Op zoek naar een woonruimte in Middelburg? Per direct hebben we mooie woningen beschikbaar midden in het centrum! Wie wil dat nou niet?

Hoe zien de woningen in Middelburg eruit?

We hebben in deze wijk verschillende woningen beschikbaar. Het gaat hier om verschillende appartementen. Alle woningen hebben een oppervlakte van circa 30m². Verder hebben deze knusse, gezellige woningen een compacte badkamer met douche en wc, een keuken, een slaapkamer en een woonkamer. Vanuit je woonkamer kijk je uit op het prachtige stadhuis! Daarnaast beschikken de appartementen over een ruime gezamenlijke achtertuin. Wat spullen opbergen of je fiets stallen? Dat kan gemakkelijk in je eigen schuurtje. Heb je een auto? Dan kun je (betaald) in de straat parkeren. We zoeken voor deze appartementen personen vanaf 18 jaar.

De ligging en bereikbaarheid van Middelburg

De woningen liggen aan de rand van het centrum van Middelburg. Binnen 5 minuten lopen sta je op de markt! Bovendien ben je met een ruime 10 minuten bij het centraal station. Ideaal centraal gelegen dus!

Wat is er te doen in Middelburg?

Veel! Naast dat Middelburg vol staat met mooie monumentale panden, is het centrum gevuld met activiteiten voor jong en oud. Regent het niet? Dan kun je met een rondvaartbootje de prachtige grachten van Middelburg aanschouwen. Vergeet niet te bukken onder sommige bruggetjes. Wil je er liever zelf op uit? Dan worden er ook kano's en sups verhuurd.

Meer activiteiten? Denk aan hyperbowling, skateparken, 13e-eeuws kasteel 't Hof Popkensburg, glowgolf, indoor karting, een bezoek aan de kaasboerderij, bezoek een van de vele kunstgalerieën, maak een rondleiding door het prachtige stadhuis. Meer weten? Je kunt ook onderstaand filmpje eens bekijken:

Gapph VastgoedbeheerWat is er te doen in Middelburg

Wat zijn de kosten om te wonen in Middelburg?

Je betaalt voor een appartement € 270,- per maand. Dit is exclusief gas, water en elektra. Verder komen er nog servicekosten bij van € 9,90.

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod