Huurwoning Middelburg

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Oosterscheldestraat

Samenvatting

Fijne eengezinswoningen beschikbaar in Middelburg! Op zoek naar een woonruimte in Middelburg? Per direct hebben we mooie woningen beschikbaar in… Meer informatie ↓
€ 550,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 330,- 
anno
1952
m2
65
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Fijne eengezinswoningen beschikbaar in Middelburg!

Op zoek naar een woonruimte in Middelburg? Per direct hebben we mooie woningen beschikbaar in een fijne buurt!

Hoe zien de woningen in Middelburg eruit?

Het gaat hier om eengezinswoningen van ongeveer 65m². Verder hebben deze gezellige woningen een badkamer met douche, een wc, een keuken, 3 slaapkamers en een woonkamer. Heb je groene vingers? Mooi, want deze woningen hebben een ruime tuin met veel groen! Wat spullen opbergen of je fiets stallen? Dat kan gemakkelijk in je eigen schuurtje. Heb je een auto? Dan kun je makkelijk in de straat parkeren.

De ligging en bereikbaarheid van Middelburg

De woningen liggen in een rustige buurt: de Stromenwijk in Middelburg. Binnen 10 minuten fietsen sta je in de prachtige binnenstad! Bovendien zit je snel op de N661, die je toegang geeft tot verschillende toegangswegen in de regio.

Ook zijn er verschillende voorzieningen in de buurt, zoals supermarkten voor jouw dagelijkse boodschappen.

Wat is er te doen in Middelburg?

Veel! Naast dat Middelburg vol staat met mooie monumentale panden, is het centrum gevuld met activiteiten voor jong en oud. Regent het niet? Dan kun je met een rondvaartbootje de prachtige grachten van Middelburg aanschouwen. Vergeet niet te bukken onder sommige bruggetjes. Wil je er liever zelf op uit? Dan worden er ook kano's en sups verhuurd.

Meer activiteiten? Denk aan hyperbowling, skateparken, 13e-eeuws kasteel 't Hof Popkensburg, glowgolf, indoor karting, een bezoek aan de kaasboerderij, bezoek een van de vele kunstgalerieën, maak een rondleiding door het prachtige stadhuis. Meer weten? Je kunt ook onderstaand filmpje eens bekijken:

Gapph VastgoedbeheerWat is er te doen in Middelburg

Wat zijn de kosten om te wonen in Middelburg?

Je betaalt voor een woning € 550,- per maand. Dit is exclusief gas, water en elektra. Verder komen er nog servicekosten bij van € 4,90.

Voor deze woningen zijn we op zoek naar personen vanaf 18 jaar.

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod