Huurwoning Nijkerk

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Beatrixhof

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Nijkerk Op zoek naar een knusse woning in Nijkerk waar je lekker aan kunt klussen? Met… Meer informatie ↓
€ 381,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1953
m2
42
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Nijkerk

Op zoek naar een knusse woning in Nijkerk waar je lekker aan kunt klussen? Met een beetje extra liefde en creativiteit kun je hier een heerlijk eigen plekje creëren!

De ligging en bereikbaarheid van Nijkerk

De woningen liggen in een gezellig hofje waar je samenwoont met andere Gapph-bewoners en huurders van de woningcorporatie. De ligging van de woningen is ideaal. Met slechts een paar minuten lopen bevind je je in het centrum van Nijkerk, waar je terechtkunt voor al je dagelijkse boodschappen. En heb je een auto? Dan kun je deze gratis parkeren voor de deur.

Gapph Together

Naast het feit dat je in een fijne woning woont, bevind je je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en prettige leefomgeving. Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij en vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je oudere buurvrouw of helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!


Hoe zien de woonruimtes in Nijkerk eruit?

Deze leuke woningen beschikken over een slaapkamer, een ruime woonkamer, keuken, badkamer, een zolder, een schuur, een voortuin en een achtertuin. Je groene vingers komen dus zeker van pas bij deze woningen!

Wat kost wonen in Nijkerk via Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van de Leegstandwet. De maandelijkse kosten bedragen € 381,- per maand. Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektra.

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod