Numansdorp

tijdelijke verhuur

Azaleastraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Numansdorp Ben jij met spoed op zoek naar een woonruimte in Numansdorp, een gezellig maar rustig… Meer informatie ↓
€ 405,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1963
m2
50
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Numansdorp

Ben jij met spoed op zoek naar een woonruimte in Numansdorp, een gezellig maar rustig dorp in de Hoeksche Waard? Per direct hebben wij deze leuke eengezinswoning beschikbaar. 

De ligging en bereikbaarheid van Numansdorp

Vanuit jouw nieuwe woning loop je binnen 6 minuten naar de bushalte aan de Burgemeester de Zeeuwlaan. Vanuit daar pak je de bus richting Zuid Beijerland of bijvoorbeeld Heinenoord. Heb je een auto? Parkeren doe je gratis voor de deur en de dichtstbijzijnde uitvalsweg is op slechts 4 minuten rijden.

In de buurt zitten meerdere supermarkten voor je dagelijkse boodschappen.

Numansdorp, het verborgen juweeltje in de Hoeksche Waard. Het centrum van Numansdorp is verrassend veelzijdig. Het historische centrum met zijn oude pandjes is de moeite waard om te bezoeken. Verken de hippe kant van Numansdorp met zijn vintage winkels en gezellige koffietentjes, terwijl je ook de historische charme ervaart bij de Hervormde Kerk en de draaiende molen Korenlust. 

Kijk je mee vanuit de lucht?

Hoe ziet deze woning eruit?

Deze gelijkvloerse woning is ongeveer 50m² en heeft een aparte slaapkamer. Daarnaast heeft de woning natuurlijk een woonkamer waar je na een dag hard werken lekker kunt relaxen. Met wat extra liefde en creativiteit kun je hier een heerlijk eigen plekje creëren!

Ook heeft de woning een keuken, met voldoende opbergruimte voor alle boodschappen. En ten slotte uiteraard de sanitaire voorzieningen: badkamer met wc.
Maar dat is nog niet alles. De woning heeft een tuin waar je deze zomer lekker van kunt genieten!

Bestemd voor spoedzoekers

Deze woningen zijn bestemd voor spoedzoekers. Je bent spoedzoeker als je door een uitzonderlijke situatie per direct op zoek bent naar woonruimte. Redenen hiervoor kunnen huisuitzettingen, echtscheidingen of ingrijpende en urgente werkzaamheden aan een bestaande woning zijn.

Wil jij in aanmerking komen voor deze woningen? Geef dan bij het reageren aan waarom jij met spoed woonruimte zoekt, dit documenten kun je aan je profiel toevoegen.

Wat kost wonen in Numansdorp via Gapph?

Je krijgt van ons tijdelijk verhuurcontract voor 1,5 jaar. De kosten bedragen € 405,- per maand en dit is exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je ook nog € 0,30 per maand aan glasverzekering.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze tijdelijke verhuur woning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare tijdelijke huurwoning.

Uitgelicht aanbod