Tijdelijk verhuur Leegstandwet Oegstgeest

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Oegstgeest wel!
Meer info

Samenvatting

Wonen in een zorgcomplex Deze studio's liggen op een mooie locatie tussen veel groen en water waar het heerlijk wonen… Meer informatie ↓
€ 595,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1976
m2
72
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Wonen in een zorgcomplex

Deze studio's liggen op een mooie locatie tussen veel groen en water waar het heerlijk wonen is. De ruimtes bevinden zich in een zorgcomplex en dus kun je een heerlijk rustige buurt verwachten. We zouden het geweldig vinden als je af en toe een praatje maakt met de huidige bewoners van het zorgcomplex of een kopje koffie samen gaat drinken. Zo helpen we de leefbaarheid gezamenlijk tegelijk te verbeteren!

Zo zien de studio's eruit

De studio's hebben twee kamers, een eigen keuken en badkamer. Voor een studio is er behoorlijk wat ruimte, namelijk 72m². Daarnaast beschikt de woning over een balkon met uitzicht op het park. In de straat is bovendien ook voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Inmiddels wonen er al meerdere bewoners van Interveste in de studio's.

Bereikbaarheid

Oegstgeest is gelegen op een steenworp afstand van Leiden. De bruisende studentenstad Leiden is bereikbaar via bus of fiets zodat je makkelijk de stad kan gaan ontdekken. Voor een dagje aan zee hoef je niet ver te reizen met Katwijk en Noorwijk binnen handbereik via de N206. Met de A44 en A4 sta je in een klein half uurtje in Amsterdam voor een gezellig dagje uit. Er is in de nabije omgeving dus genoeg te doen.

Over de woonomgeving

Oegstgeest is een dorp in de gemeente Zuid-Holland, gelegen tussen de rijn en Oegstgeesterkanaal. Waarbij de laatst genoemde uitloopt in verschillende meren en plassen in de buurt.

Verder zijn er veel gezellige restaurants en winkeltjes. Het dorp heeft verschillende supermarkten zoals Jumbo, Albert Heijn en Lidl. Met genoeg sport en cultuur mogelijkheden aan je voeten hoef je nooit stil te zitten.

Cultuur in Oegstgeest

Hou je van house, dance, techno? Een van de festivals die in Oegstgeest te vinden zijn is het Puur Festival. Duizenden liefhebbers komen hier in de zomer naar toe om bij de verschillende podia te genieten van hun favoriete DJ's. 

Gapph Vastgoedbeheercultuur in Oegstgeest

Museum Corpus is een van de grote aandachtstrekkers van het dorp, hier kun je een geweldige reis door het menselijk lichaam maken. 

Gapph VastgoedbeheerCorpus Reis door je lichaam

Maandelijkse kosten

Voor het appartement betaal je maandelijks € 595,-. Maandelijks worden er ook servicekosten in rekening gebracht van € 144,-. In de servicekosten zitten o.a. de stookkosten en de waterkosten inbegrepen. Zo zit je er dus warmpjes bij!

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod