Oosterhout

tijdelijke verhuur

Anemoonstraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Oosterhout Heb jij sociale of economische binding met Oosterhout en ben jij op zoek naar een… Meer informatie ↓
€ 452,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1969
m2
84
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Oosterhout

Heb jij sociale of economische binding met Oosterhout en ben jij op zoek naar een fijne woonruimte? Per direct hebben wij royale, betaalbare appartementen beschikbaar!

De ligging en bereikbaarheid van Oosterhout

De woningen zijn gelegen in de wijk Oosterheide. Op enkele minuten loopafstand vind je diverse winkels waar je terechtkunt voor al je (dagelijkse) boodschappen. Hier vind je onder andere een drogist, kledingwinkels, supermarkten en diverse eetgelegenheden. Shoppen voor een nieuwe inrichting van je huis? Aan de overkant van de weg vind je diverse woonwinkels! En heb je een auto? Deze kun je voor de deur kwijt, wel zo makkelijk!

Hoe zien de woningen in Oosterhout eruit?

We hebben verschillende 3- en 4-kamerappartementen beschikbaar. Alle woningen hebben in ieder geval een woonkamer, meerdere slaapkamers, keuken en badkamer en twee balkons. Heb je veel spullen? Geen probleem, deze woningen hebben een berging en/of garagebox met genoeg opbergruimte!

Gapph Together

Naast het feit dat je in een fijne woning woont, bevind je je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en prettige leefomgeving. Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij en vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

Wat kost wonen in Oosterhout bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van tijdelijke verhuur. De maandelijkse kosten bedragen € 452,- per maand, exclusief gas, water en elektra. Ook betaal je servicekosten; dit bedrag is afhankelijk van de woning.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze tijdelijke verhuur woning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare tijdelijke huurwoning.

Uitgelicht aanbod