Huurwoning Poortugaal

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Repelstraat

Samenvatting

Tijdelijk huren in Poortugaal Deze woning In Poortugaal heeft een oppervlakte van ongeveer 69m². Dit is verdeeld tussen 2 verdiepingen… Meer informatie ↓
€ 530,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1954
m2
65
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Zolder

Meer informatie

Tijdelijk huren in Poortugaal

Deze woning In Poortugaal heeft een oppervlakte van ongeveer 69m². Dit is verdeeld tussen 2 verdiepingen en in sommige gevallen heb je ook nog toegang tot een vlizozolder.

Hoe ziet de woning er van binnen uit?

Op de begane grond kom je de woonruimte via de hal binnen. Hier vind je direct de trap naar boven en de woonkamer. Door de open indeling op de benedenverdieping loop je vanuit de woonkamer direct naar de keuken. Via de bijkeuken kun je de badkamer of de tuin betreden.

De eerste verdieping geeft je toegang tot 3 grote slaapkamers. Zijn 3 slaapkamers te veel? Dan kun je altijd een kamer omtoveren naar werkruime sportkamer of kledingkast. Bij sommige van deze woningen vind je op de eerste verdieping ook nog de vlizotrap die naar zolder leidt.

Over de omgeving van Poortugaal

Vroeger was Poortugaal een boerendorp met voornamelijk vlas-, groente- en fruitteelt. Tegenwoordig werken veel inwoners in Rotterdam of het Rotterdamse havengebied. Poortugaal telt ruim 10.000 inwoners. Het levendige dorp Poortugaal beschikt over meerdere winkels, een kapper, sportschool en een supermarkt.

Het verkeer vanaf de woning

Het dorpje heeft een eigen metrostation en daarmee een snelle verbinding met het centrum van Rotterdam.

Gapph VastgoedbeheerPoortugaal van boven

Wat kost tijdelijk huren in Poortugaal bij Interveste?

De kosten voor deze tijdelijke huurwoning bedragen € 530,- per maand. Dit bedrag is exclusief gas, water en elektra.

Daarnaast wordt er maandelijks een klein bedrag aan servicekosten in rekening gebracht. De servicekosten voor deze woning bedragen € 1,56 per maand.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod