Huurwoning Poortugaal

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Repelstraat

Samenvatting

Woning in Poortugaal Deze rijtjeswoning Poortugaal heeft een oppervlakte van ongeveer 69m².  Naast de woonkamer vind je ook de de… Meer informatie ↓
€ 530,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1954
m2
69
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Zolder

Meer informatie

Woning in Poortugaal

Deze rijtjeswoning Poortugaal heeft een oppervlakte van ongeveer 69m².  Naast de woonkamer vind je ook de de keuken en een separaat toilet op de begane grond. Op de eerste verdieping heb je de beschikking over twee á drie slaapkamers... én een badkamer.

In de wijk kennen de mensen elkaar goed en de mensen in de buurt zijn altijd in voor een praatje (zo merkten wijzelf al snel toen we in de buurt liepen). Het is een zeer sociale wijk dus.

Over Poortugaal

Poortugaal is een geweldige plek om te wonen! Poortugaal telt ruim 10.000 inwoners en heeft een eigen metrostation en daarmee een snelle verbinding met het centrum van Rotterdam. Het levendige dorp beschikt over meerdere winkels, een kapper, sportschool en een supermarkt.

Wat is er te doen en en rond Poortugaal?


Er valt er genoeg te ontdekken in Poortugaal. Een van de meest populaire activiteiten in Poortugaal is het wandelen in het prachtige Rhoonse Grienden natuurgebied. Als je op zoek bent naar wat meer spanning, ga dan kajakken op de rivier, de Oude Maas.

Ook kun je het museum van de Stichting Historisch Charlois bezoeken, waar je meer kunt leren over de geschiedenis van Poortugaal en de omgeving. Nóg meer variatie? Breng dan een bezoekje aan het nabijgelegen zwemparadijs, waar je kunt genieten van een verfrissende duik in het water.
 
Gapph VastgoedbeheerPoortugaal van boven

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten voor deze woning bedragen € 530,-. Dit bedrag is exclusief gas, water en licht. Daarnaast betaal je maandelijks een klein bijkomend bedrag aan servicekosten, namelijk € 1,56.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod