Huurwoning Poortugaal

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Schutskooistraat

Samenvatting

Tijdelijke huurwoning beschikbaar in Poortugaal Deze fijne, nette hoekwoning heeft een oppervlakte van ongeveer 70m² en heeft 4 kamers. De… Meer informatie ↓
€ 530,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 258,- 
anno
1954
m2
70
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Zolder

Meer informatie

Tijdelijke huurwoning beschikbaar in Poortugaal

Deze fijne, nette hoekwoning heeft een oppervlakte van ongeveer 70m² en heeft 4 kamers. De woning beschikt onder andere een woonkamer met een open keuken, twee slaapkamers en een badkamer.

De ruimte maakt deel uit van een groter project dat we beheren. Dit betekent dat we in dezelfde straat en dezelfde wijk meerdere woningen beheren en er geregeld nieuwe ruimtes bij komen.

Over de omgeving van Poortugaal

Vroeger was Poortugaal een boerendorp met voornamelijk vlas-, groente- en fruitteelt. Tegenwoordig werken veel inwoners in Rotterdam of het Rotterdamse havengebied. Poortugaal telt ruim 10.000 inwoners. Het levendige en gezellige dorp Poortugaal beschikt over meerdere winkels, een kapper, sportschool en een supermarkt.

Verkeer en vervoer in Poortugaal

Het dorpje heeft een eigen metrostation en daarmee een snelle verbinding met het centrum van Rotterdam. Ook zijn er diverse bushaltes op loopafstand te bereiken, waardoor je snel op bestemming bent. 

In de straat is er voldoende parkeergelegenheid om jouw auto te parkeren. 

Wat kost deze tijdelijke huurwoning bij Gapph?

De kosten voor deze tijdelijke huurwoning bedragen € 530,- per maand. Dit bedrag is exclusief gas, water en elektra.

Daarnaast wordt er maandelijks een klein bedrag aan servicekosten in rekening gebracht. De servicekosten voor deze woning bedragen € 1,56 per maand.

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod