Huurwoning Purmerend

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Pluutstraat

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Purmerend Op zoek naar een leuke en betaalbare woning in Purmerend? Regelmatig krijgen wij leuke woningen met… Meer informatie ↓
€ 475,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 277,- 
anno
1967
m2
85
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Purmerend

Op zoek naar een leuke en betaalbare woning in Purmerend? Regelmatig krijgen wij leuke woningen met tuin beschikbaar op een toplocatie.

Over de woningen

Deze woningen hebben ongeveer 85m² aan woonoppervlakte en maar liefst 4 kamers! Dat biedt genoeg ruimte! Verder beschikken de woningen over een eenvoudige keuken en badkamer, zolder en in de meeste gevallen is er al een vloer gelegd. Dat is mooi meegenomen! Als bewoner kun je in het voorjaar en de zomer heerlijk van het zonnetje genieten in de voor- of achtertuin.

De ligging en bereikbaarheid van Purmerend

De woningen bevinden zich dicht bij het centrum van Purmerend. Met slechts 3 minuten fietsen ben je bij de winkels. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in de nabije omgeving. Op slechts 3 minuten loopafstand bevindt zich winkelcentrum Makado, waar je verschillende winkels en supermarkten vindt. Daarnaast heb je het treinstation van Purmerend voor de deur!

Gapph Together

Regelmatig organiseren wij activiteiten en vragen we ook de bewoners om een steentje bij te dragen. Denk hierbij aan een gezamenlijke BBQ, spelletjesavond of een schoonmaakactie, gevolgd door een drankje en een lekkere pizza!

Wat kost tijdelijk huren in Purmerend bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van de Leegstandwet. Maandelijks betaal je € 475,- Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektriciteit. Daarnaast betaal je € 2,60 aan servicekosten per maand.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod