Tijdelijk verhuur Leegstandwet Ridderkerk

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Ridderkerk wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Tijdelijk huren in Ridderkerk Regelmatig krijgen wij hier leuke woningen beschikbaar! Als je hier komt te wonen krijg je van… Meer informatie ↓
€ 539,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1959
m2
66
kamers
3
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Tijdelijk huren in Ridderkerk

Regelmatig krijgen wij hier leuke woningen beschikbaar! Als je hier komt te wonen krijg je van ons een tijdelijk huurcontract op basis van de Leegstandwet. 

Hoe ziet het appartement in Ridderkerk er uit?

Deze leuke appartementen hebben zo'n 66m² aan woonoppervlakte en bestaan uit 3 kamers. Aan de voor- en achterkant heb je een balkonnetje.

Beneden vind je een aparte berging voor je fiets of extra spullen. Parkeren mag je gratis aan de straatkant. Dat is dus weer erg makkelijk.

Bereikbaarheid en omgeving Ridderkerk

Ridderkerk heeft een fijne ligging.  Wil je richting Rotterdam met de auto, dan kun je binnendoor of via de A16 gaan rijden. Via knooppunt Ridderkerk kun je naar Papendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht of Barendrecht en uiteraard verder.

Of je pakt de waterbus (veerdienst), die op een goeie kilometer van je huis te vinden is. De halte is ook bekend als OV-station Ridderkerk De Schans.

Over Ridderkerk

Wist je dat Ridderkerk op een eiland ligt? De naam van het eiland is IJsselmonde. Je hebt het meestal niet door als je er met de snelweg komt, maar het is letterlijk omgeven door water. Aan de zuidelijke kant van IJSselmonde vind je de Oude Maas en aan de noordkant stroomt de Nieuwe Maas.

Er zijn verschillende natuurgebieden in de buurt waarvan Donckse Bos een zeer fraaie is met daarin gelegen Huys ten Donck waar je voor een klein bedrag door de tuinen van de Buitenplaats mag struinen.

Even van boven meekijken? Check dan deze drone video:

Wat kost het om te wonen in Ridderkerk via Gapph?

Maandelijks betaal je een huurprijs van € 538,37. Daarbij komen je eigen kosten voor het gebruik van water, elektra en gas uiteraard. Daarnaast betaal je € 33,72 per maand aan servicekosten. Daarin zit o.a. een glasverzekering, groenonderhoud, schoonmaken van de portiek en nog wat andere kleine voorzieningen.

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod