Huurwoning Ridderkerk

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Hollandsestraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Ridderkerk Op zoek naar een woonruimte in Ridderkerk? Regelmatig krijgen wij leuke en ruime appartementen beschikbaar!… Meer informatie ↓
€ 443,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 262,- 
anno
1965
m2
67
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Ridderkerk

Op zoek naar een woonruimte in Ridderkerk? Regelmatig krijgen wij leuke en ruime appartementen beschikbaar!

Hoe ziet de woning er (ongeveer) uit

Dit ruime en mooie 4- kamer appartement beschikt over een basic keuken en badkamer en balkonnetje. Parkeren kan in de directe omgeving. Ook heeft de woning een berging waar jij nog wat extra spullen kwijt kunt!

De ligging en bereikbaarheid van Ridderkerk

Lopend sta zo in het winkelcentrum. Hier kun je terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Reis je met het openbaar vervoer? In de omgeving zijn meerdere bushaltes. Goed om te weten: met de auto zit je in 24 minuten in het centrum van Rotterdam


Gapph Together

Naast het feit dat je in een fijne woning woont, bevind je je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en prettige leefomgeving. Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij en vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

Wat kost wonen in Ridderkerk bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van de Leegstandwet. De maandelijkse kosten bedragen € 442,46 per maand, exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je ook nog € 25,72 per maand aan servicekosten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod