Tijdelijk verhuur Leegstandwet Ridderkerk

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Ridderkerk wel!
Meer info

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Ridderkerk Op zoek naar een woonruimte in Ridderkerk? Regelmatig krijgen wij leuke appartementen beschikbaar! Hoe ziet de… Meer informatie ↓
€ 500,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1965
m2
67
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Ridderkerk

Op zoek naar een woonruimte in Ridderkerk? Regelmatig krijgen wij leuke appartementen beschikbaar!

Hoe ziet de woning er (ongeveer) uit?

Dit ruime en mooie 4-kamerappartement beschikt over een eenvoudige keuken en badkamer. Parkeren kan in de directe omgeving. Ook heeft de woning een berging waar je nog wat extra spullen kwijt kunt! De benedenwoningen hebben een tuintje, de bovenwoningen een balkon. Laat dat zonnetje dus maar komen!

De ligging en bereikbaarheid van Ridderkerk

De woningen zijn gelegen in een rustige, groene omgeving. Lopend ben je zo in het winkelcentrum, waar je terechtkunt voor al je dagelijkse boodschappen. Reis je met het openbaar vervoer? In de omgeving zijn meerdere bushaltes. Goed om te weten: met de auto ben je in 24 minuten in hartje Rotterdam.

Gapph Together

Naast het feit dat je in een fijne woning woont, bevind je je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en prettige leefomgeving. Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij en vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

Wat kost wonen in Ridderkerk bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van de Leegstandwet. De maandelijkse kosten bedragen €500 per maand, exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je ook nog € 30,72 per maand aan servicekosten.

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod