Huurwoning Ridderkerk

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Irisstraat

Samenvatting

Tijdelijk huren in Ridderkerk Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In Ridderkerk hebben wij per direct deze leuke… Meer informatie ↓
€ 650,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 392,- 
anno
1965
m2
91
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Tijdelijk huren in Ridderkerk

Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In Ridderkerk hebben wij per direct deze leuke woning beschikbaar. Interesse? Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

Hoe ziet het appartement in Ridderkerk er uit?

Deze leuke woning beschikt over maar liefst vijf kamers. Waaronder uiteraard een heerlijke woonkamer waar je na een dag hard werken kunt relaxen. Heb je groene vingers? Dat komt goed uit want ook een grote achtertuin is part of the deal. Verder is deze woning van alle gemakken voorzien en parkeren doe je makkelijk voor de deur. Ben je afhankelijk van het openbaar vervoer? Pas de problem, met nog geen 5 minuten lopen sta je bij de bushalte. Vanuit daar pak je de bus naar bijvoorbeeld Rotterdam of Dordrecht.

Bereikbaarheid en omgeving Ridderkerk

Ridderkerk heeft een fijne ligging. Wil je richting Rotterdam met de auto, dan kun je binnendoor of via de A16 gaan rijden. Via knooppunt Ridderkerk kun je naar Papendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht of Barendrecht en uiteraard verder.

Of je pakt de waterbus (veerdienst), die op een goeie kilometer van je huis te vinden is. De halte is ook bekend als OV-station Ridderkerk De Schans.

Over Ridderkerk

Wist je dat Ridderkerk op een eiland ligt? De naam van het eiland is IJsselmonde. Je hebt het meestal niet door als je er met de snelweg komt, maar het is letterlijk omgeven door water. Aan de zuidelijke kant van IJSselmonde vind je de Oude Maas en aan de noordkant stroomt de Nieuwe Maas.

Er zijn verschillende natuurgebieden in de buurt waarvan Donckse Bos een zeer fraaie is met daarin gelegen Huys ten Donck waar je voor een klein bedrag door de tuinen van de Buitenplaats mag struinen.

Even van boven meekijken? Check dan deze drone video:
Wat kost wonen via Gapph in Ridderkerk?

Maandelijks betaal je een huurprijs van € 650,43. Daarbij komen je eigen kosten voor het gebruik van water, elektra en gas uiteraard. Daarnaast betaal je € 6,32 per maand aan servicekosten. 

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod