Tijdelijk verhuur Leegstandwet Ridderkerk

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Ridderkerk wel!
Meer info

Samenvatting

Appartmenten in Ridderkerk Dit appartement is te huur op basis van een tijdelijk huurcontract (geregeld via de Leegstandwet). Dat betekent… Meer informatie ↓
€ 456,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1960
m2
60
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Balkon

Meer informatie

Appartmenten in Ridderkerk

Dit appartement is te huur op basis van een tijdelijk huurcontract (geregeld via de Leegstandwet). Dat betekent dat je hier al minimaal zes maanden kunt wonen. 

Let op: Voor deze woonruimtes gelden speciale regels wat betreft de inkomensgrens. Die is bij deze appartementen vastgezet op € 27.225,-. Verdien je meer (volgens je Inkomensverklaring), dan kom je hier helaas niet voor in aanmerking.

Hoe ziet het appartement in Ridderkerk er uit?

Dit zijn simpele, prima appartementen met in totaal zo'n 60 vierkante meter aan woonoppervlakte. En dat is verspreid over een viertal kamers. Je hebt aardig wat opbergruimte in de aanwezige inbouwkasten. Afhankelijk van je verdieping heb je een balkon of tuin.

Beneden vind je een aparte berging voor je fiets of gereedschap (of wat je dan ook op wil bergen). Parkeren kun je gratis aan de straatkant.

Bereikbaarheid en omgeving Ridderkerk

Zoals gezegd kun je de auto gewoon op straat parkeren. Wil je richting Rotterdam met de auto, dan kun je binnendoor of via de A16 gaan rijden. Via knooppunt Ridderkerk kun je naar Papendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht of Barendrecht en uiteraard verder.

Of je pakt de waterbus (veerdienst), die op drietal kilometers van je huis te vinden is. De halte is ook bekend als OV-station Ridderkerk De Schans.

Over Ridderkerk

Wist je dat Ridderkerk op een eiland ligt? De naam van het eiland is IJsselmonde. Je hebt het meestal niet door als je er met de snelweg komt, maar het is letterlijk omgeven door water. Aan de zuidelijke kant van IJsselmonde vind je de Oude Maas en aan de noordkant stroomt de Nieuwe Maas.

Er zijn verschillende natuurgebieden in de buurt waarvan Donckse Bos een zeer fraaie is met daarin gelegen Huys ten Donck waar je voor een klein bedrag door de tuinen van de Buitenplaats mag struinen.

Even van boven meekijken? Check dan deze drone video:

Wat kost het om te wonen in Ridderkerk via Gapph/Interveste?

De maandelijkse huur voor dit appartement in Ridderkerk bedraagt € 454,47,-. Daarbij komen je eigen kosten voor het gebruik van water, elektra en gas uiteraard. Die contracten mag je zelf afsluiten met de leverancier van jou keuze. Bijkomende servicekosten bedragen € 21,32 per maand. Daarin zit o.a. een glasverzekering, groenonderhoud, huismeesterkosten, schoonmaken van de portiek en nog wat andere kleine voorzieningen.

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod