Tijdelijk verhuur Leegstandwet Ridderkerk

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Ridderkerk wel!
Meer info

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Ridderkerk Op zoek naar een woonruimte in Ridderkerk? We hebben per direct een appartement beschikbaar. Let… Meer informatie ↓
€ 424,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1963
m2
55
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Ridderkerk

Op zoek naar een woonruimte in Ridderkerk? We hebben per direct een appartement beschikbaar.

Let op: de getoonde foto's zijn indicatief en kunnen afwijken van de toegewezen woning.

Hoe ziet de woning er (ongeveer) uit?

Dit ruime en mooie 4-kamer appartement beschikt over een eenvoudige keuken en badkamer, evenals een klein balkon. Parkeren is mogelijk in de directe omgeving. Daarnaast heeft de woning een berging waar je extra spullen kunt opbergen.

De ligging en bereikbaarheid van Ridderkerk

Het winkelcentrum is op loopafstand en biedt alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen. Maak je gebruik van het openbaar vervoer? Er zijn diverse bushaltes in de buurt. Handig om te weten: met de auto ben je binnen 30 minuten in het centrum van Rotterdam.

Kijk je even mee?Gapph Together

Naast het feit dat je in een fijne woning woont, bevind je je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en prettige leefomgeving. Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij en vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!


Wat kost wonen in Ridderkerk bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van de Leegstandwet. De maandelijkse kosten bedragen € 424,26 per maand, exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je nog € 25,72 per maand aan servicekosten. Let op: we hanteren een inkomensgrens van € 27.725,-.

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod