Huurwoning Roermond

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Beukenlaan

Samenvatting

Over deze woning Bij binnenkomst van deze ruime hoekwoning word je ontvangen in de hal. Vanuit hier heb je toegang… Meer informatie ↓
€ 525,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1947
m2
86
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Zolder
  •   2e toilet

Meer informatie

Over deze woning

Bij binnenkomst van deze ruime hoekwoning word je ontvangen in de hal. Vanuit hier heb je toegang tot de ruime woonkamer met open keuken, het toilet, de trap naar de eerste verdieping en een trap naar de kelder.

De eerste verdieping bestaat uit twee ruime slaapkamers en een badkamer met een tweede toilet. Op de bovenste etage van de woning is een vlizozolder aanwezig. Handig om je spullen te kunnen opbergen!

De woning heeft een nette voortuin en een grote achtertuin mét overkapping en een berging. Perfect om de tuintafel neer te zetten en de fietsen droog te stallen. 

Ligging van de woning

De woning bevindt zich in een fijne en rustige omgeving van de stad Roermond. De ideale ligging van deze hoekwoning is ook een echt voordeel. De woning ligt namelijk op een kleine fietsafstand van zowel het centrum als de welbekende Designer Outlet Roermond, maar heeft dus niet de drukte die het met zich meebrengt. Ideaal! 

Bereikbaarheid

De woning is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De eerste bushalte ligt op slechts drie minuten fietsen en het treinstation van Roermond ligt op vijf minuten fietsen. 

Heb je een auto? Voor het het huis liggen diverse parkeerplaatsen aan de straat zodat jij je auto makkelijk voor het huis kunt parkeren. De dichtstbijzijnde uitvalswegen zijn de A73 en de N280, te bereiken binnen drie minuten rijden.

Over de omgeving

Elk jaar weten veel toeristen de weg te vinden naar deze leuke stad, mede doordat Roermond een echte winkelstad is. Zo vind je er bijvoorbeeld het welbekende Designer Outlet Roermond. Verder zijn er in Roermond vele plassen en meren te vinden waar je heerlijk van de buitenlucht kunt genieten. Op deze plassen zijn regelmatig surfers en zeilers te vinden die hier hun sport beoefenen. Zelf kun je hier heerlijk genieten van een lekkere stranddag. Ook de verschillende jachthavens zijn een leuke bezigheid om doorheen te slenteren.

Gapph VastgoedbeheerRoermond in 3 minuten

Maandelijkse kosten

Wil jij hier graag wonen? Dat snappen we! De maandelijkse kosten voor deze hoekwoning bedragen € 525,- per maand. De kosten zijn exclusief gas, water en elektra. Voor deze woning betaal je maandelijks een klein bedrag van € 2,15,- aan servicekosten.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod