Huurwoning Roermond

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Beukenlaan

Samenvatting

Roermond is een fantastische stad om te wonen. Deze plek heeft alle voordelen van een dorp, zoals een rustige omgeving,… Meer informatie ↓
€ 525,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1947
m2
91
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Zolder

Meer informatie

Roermond is een fantastische stad om te wonen. Deze plek heeft alle voordelen van een dorp, zoals een rustige omgeving, maar wel het bruisende stadsleven op slechts enkele minuten fietsen. De tijdelijke huurwoning is gelegen in de wijk Maasniel. Maasniel een nette wijk waar relatief veel gezinnen wonen. 

En van binnen?

De woning heeft een flinke woonkamer. De keukenruimte is separaat van de woonkamer. Op de eerste verdieping vind je meerdere slaapkamers en een badkamer. Ook vind je hier een vlizotrap naar de zolder. Handig om wat extra spullen op te bergen. 

Voor- én achtertuin

De woning beschikt over zowel een voor- als achtertuin, waar je heerlijk kunt genieten van het zonnetje en een lekkere barbecue. Ook krijg je de beschikking over een schuurtje in de tuin waar je jouw fiets kunt stallen. 

Over de woonomgeving

De woning bevindt zich in een fijne en rustige omgeving in Roermond. Roermond is een prachtige stad die veel te bieden heeft. Elk jaar weten ook veel toeristen de weg te vinden naar deze leuke stad, dit is mede doordat Roermond een echte winkelstad is. Zo vind je er bijvoorbeeld het welbekende Designer Outlet Roermond.

Verder zijn er in Roermond vele plassen en meren te vinden waar je heerlijk van de buitenlucht kan genieten. Op deze plassen vind je regelmatig surfers en zeilers die hier hun sport beoefenen. Ook de verschillende jachthavens zijn heerlijk om doorheen te slenteren.

Wat kost wonen in Roermond bij Interveste?

De maandelijkse kosten bedragen in totaal slechts € 525,- per maand. Dit bedrag is exclusief gas, water en elektra. Daarnaast wordt er een klein bijkomend bedrag van € 2,15 servicekosten in rekening gebracht. Daar zit een glas- en rioolverzekering in.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod