Huurwoning Roermond

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Schepen van Hertefeltstraat

Samenvatting

Tijdelijk huren in Roermond! Deze tijdelijke verhuurwoning beschikt over meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer met balkon, een keuken en badkamer.In… Meer informatie ↓
€ 420,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1966
m2
71
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon

Meer informatie

Tijdelijk huren in Roermond!

Deze tijdelijke verhuurwoning beschikt over meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer met balkon, een keuken en badkamer.

In de mooie stad Roermond krijgen wij dit mooie appartement beschikbaar. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 71m². Het appartementencomplex is gebouwd in het jaar 1964. De woonruimte is verdeeld in een ruime woonkamer, meerdere slaapkamers, keuken en een douche- en toiletruimte. Bovendien is voldoende parkeergelegenheid voor de deur! 

De ligging van het appartement in Roermond 

De woning bevindt zich in een fijne en rustige omgeving in Roermond. Roermond is een prachtige stad die veel te bieden heeft. 

Elk jaar weten ook veel toeristen de weg te vinden naar deze leuke stad, dit is mede doordat Roermond een echte winkelstad is. Zo vind je er bijvoorbeeld het welbekende Designer Outlet Roermond. Verder zijn er in Roermond vele plassen en meren te vinden waar je heerlijk van de buitenlucht kan genieten. Op deze plassen vind je regelmatig surfers en zeilers die hier hun sport beoefenen. Ook de verschillende jachthavens zijn heerlijk om doorheen te slenteren.

Een impressie van wonen in Roermond

We snappen dat je benieuwd bent naar Roermond en we kunnen er ook heel veel over vertellen, maar misschien kunnen we het je beter laten zien. Hieronder bekijk je de prachtige beelden van Roermond. 

Gapph VastgoedbeheerRoermond vanuit de lucht

Wat kost wonen in Roermond bij Interveste?

De kosten voor deze tijdelijke huurwoning bedragen € 420,- per maand. Dit bedrag is exclusief de kosten voor gas, water en elektra. Voor deze woning betaal je maandelijks een bijkomend bedrag van € 111,72 aan servicekosten. Daar zitten de stookkosten al in!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod