Huurwoning Rotterdam

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Haringvliet

Samenvatting

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in hartje Rotterdam  Ben jij student of starter op de woningmarkt? Ben je sociaal ingesteld en vind… Meer informatie ↓
€ 362,- p.m.
anno
1937
m2
20
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in hartje Rotterdam 

Ben jij student of starter op de woningmarkt? Ben je sociaal ingesteld en vind je het leuk om samen met andere bewoners en ondernemers zorg te dragen voor deze toffe locatie? In hartje Rotterdam bevindt zich het (voormalige) Havenziekenhuis, dé plek waar studenten en starters samen wonen, werken en herinneringen maken.

De ligging en bereikbaarheid van het Haringvliet

Het Haringvliet is gelegen midden in het centrum van Rotterdam. Zin om een terrasje te pakken? Stap de deur uit en je staat direct in de gezellige Oude Haven. Even naar de Koopgoot? Ook daar ‘loopie zo naar toe te lopen’. En op slechts 15 minuten wandelen vind je station Blaak. Op dit ov-knooppunt kun je de metro, bus, tram of trein pakken.

Hoe ziet een kamer in het Haringvliet eruit? 

Wonen in het Haringvliet is een unieke ervaring. De originele ziekenhuis- en behandelkamers zijn namelijk omgetoverd tot tijdelijke woonunits. Ook is het pand van alle gemakken voorzien. Zo vind je er een gedeelde keuken, dakterras, wasruimte en werkruimtes voor startende ondernemers. Op elke woonverdieping is ook een gedeelde woonkamer aanwezig, waar je samen kunt komen met je buren.Wat kost wonen in het Haringvliet bij Gapph? 

In het pand bevinden zich 100 onzelfstandige woonruimtes. Deze variëren in oppervlakte van 12 m² tot 24 m². De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de grootte van de kamer. De kosten voor deze ruimte zijn € 362,03 excl. servicekosten van € 299,70 per maand.

Er zijn meerdere kamers beschikbaar in dit project. Benieuwd naar de maandelijkse kosten? Voor bijvoorbeeld een ruimte van circa 24 m² betaal je € 407,63 en € 299,70 aan servicekosten. Voor een ruimte van circa 12 m² € 332,01 en € 299,70 aan servicekosten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod