Huurwoning Rotterdam

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Hamakerstraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Rotterdam Op zoek naar een betaalbare woonruimte in Rotterdam? Bekijk deze kamers in een voormalig verzorgingstehuis… Meer informatie ↓
€ 279,- p.m.
anno
1968
m2
14
kamers
0
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Rotterdam

Op zoek naar een betaalbare woonruimte in Rotterdam? Bekijk deze kamers in een voormalig verzorgingstehuis in Rotterdam-Schiebroek!

De ligging en bereikbaarheid van Rotterdam

Dit wooncomplex is gelegen in een dynamische omgeving, vlak bij het centrum van Rotterdam. Met 15 minuten fietsen zit je al in het centrum. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in de nabije omgeving. Supermarkten, de drogist en andere winkels vind je op loopafstand van de woning.

Reis je met het openbaar vervoer? Voor de deur en in de omgeving vind je meerdere bushaltes en metrostation Meijersplein. Ook Rotterdam The Hague Airport ligt op 10 minuten afstand.


Hoe zien de kamers in Rotterdam eruit?

We hebben meerdere kamers beschikbaar. De oppervlaktes variëren van 13m² tot 40 m². De kamers in het complex zijn netjes onderhouden en beschikken over vloerbekleding en raamdecoratie. De sanitaire voorzieningen in het pand deel je met je buren. Is het lekker weer dan kun je genieten op het dakterras, ieder etage in het complex heeft een eigen terras! Heb je een auto? Dan kun je deze voor de deur parkeren.

Wat kost wonen in Rotterdam bij Gapph?

Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de grootte van de kamer en kunnen variëren van € 279,54,- per maand tot € 445,44,- per maand. Daarnaast betaal je ook een bedrag aan servicekosten per maand, de kosten hiervan variëren tussen de € 100,- en € 300,- per maand. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod