Huurwoning Rotterdam

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Aar

Samenvatting

Studio beschikbaar in Rotterdam! Ben jij op zoek naar een leuke, betaalbare woonruimte in Rotterdam? Dan hebben wij de oplossing… Meer informatie ↓
€ 425,- p.m. all-in 
anno
1982
m2
20
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Studio beschikbaar in Rotterdam!

Ben jij op zoek naar een leuke, betaalbare woonruimte in Rotterdam? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Deze betaalbare zelfstandige studio kan namelijk jouw nieuwe thuis zijn! Heb je interesse? Reageer dan snel via je "Mijn Gapph" account


Wonen in Rotterdam

De woonruimte is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, met bushaltes en een metrostation op loopafstand. Voor je dagelijkse boodschappen zijn er verschillende supermarkten in de buurt. 

De wijk waar deze studio zich bevindt is Ambachtsland. Deze relatief rustige wijk ligt in de buurt van recreatiegebieden zoals het Lage Bergse Bos en de Rotte. Deze groene ruimtes bieden uitstekende mogelijkheden voor wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten.

Ambachtsland is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende buslijnen die de wijk verbinden met andere delen van Rotterdam, zoals het bruisende centrum. Al binnen een half uur sta je op Rotterdam Centraal. Ook met de auto zijn er goede toegangswegen naar de belangrijkste verkeersaders van de stad.

Kijk je mee?


Hoe ziet de studio in Rotterdam eruit?

De studio heeft een woonoppervlakte van ongeveer 20m² en bestaat uit een kamer. De studio bevindt zich in een verzamelpand met een gezamenlijke keuken, woonkamer en washok met wasmachines en droger. 

Parkeren kan gratis op het parkeerterrein bij het complex, wat het extra gemakkelijk maakt. Bovendien is er een overdekte fietsenstalling aanwezig.

Wat kost wonen via Gapph in Rotterdam?

Zie jij jezelf hier wonen? Dat snappen wij. Voor deze woning betaal je slechts € 425,- per maand. Daarnaast betaal je maandelijks nog een bedrag van € 233,49 aan servicekosten. 

Let op: tijdelijk kun je je nog niet inschrijven op dit adres. Dit betekent dat je in de eerste periode slechts een bruikleenvergoeding betaalt van € 65,- per maand.

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod