Huurwoning Sassenheim

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Arend Verkleijstraat

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Sassenheim Regelmatig krijgen wij leuke en betaalbare woningen beschikbaar! Zo zien de woningen er (ongeveer) uit Meer informatie ↓
€ 337,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1956
m2
50
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Sassenheim

Regelmatig krijgen wij leuke en betaalbare woningen beschikbaar!

Zo zien de woningen er (ongeveer) uit

De woning heeft ongeveer 50m² aan woonoppervlakte en 3 kamers. De badkamer is gemakkelijk vanuit de slaapkamer of de hal bereikbaar, verderop in de hal vind je het toilet. Verder heeft deze knusse bovenwoning een balkon. 

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt er jaarlijks nog steeds het bloemencorso plaats.

Bereikbaarheid van Sassenheim

Grote steden zijn met de trein gemakkelijk bereikbaar. Je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

Gapph VastgoedbeheerSassenheim van boven

Wat kost wonen in Sassenheim via Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van bruikleen. Maandelijks betaal je € 337,69,- aan vergoeding. Dat is exclusief de kosten voor gas, water en elektra. Ook betaal je maandelijks een vast bedrag van € 5,35 aan servicekosten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod