Huurwoning Sassenheim

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Joseph Elststraat

Samenvatting

Kom lekker naar Sassem! Goed nieuws! In "Sassem", of wel Sassenheim, komt een tijdelijke huurwoning beschikbaar. Het gaat om een… Meer informatie ↓
€ 346,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1956
m2
50
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Kom lekker naar Sassem!

Goed nieuws! In "Sassem", of wel Sassenheim, komt een tijdelijke huurwoning beschikbaar. Het gaat om een boven-  of benedenwoning.

Hoe ziet de woning er uit

Met zo'n 50 vierkante meter is deze driekamerwoning prachtig om in samen te wonen, maar je mag uiteraard ook op reageren als je alleenstaand bent. Deze woonruimte is tevens ook een goede optie om te gaan samenwonen met een goede vriend of vriendin: ieder heeft er namelijk een eigen slaapkamer!

De woning is voorzien van een tuintje of balkon waar je een frisse neus kunt halen en ook is er een berging aanwezig.

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken).

Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval), vindt jaarlijks de bloemencorso nog steeds plaats.

Bereikbaarheid

Wil je toch liever naar de stad? Met de trein heb je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

Gapph VastgoedbeheerSassenheim van boven

Maandelijkse kosten

De kosten die bij deze tijdelijke huurwoning horen, bedragen slechts € 346,25 per maand. Dit bedrag is exclusief gas, water en elektra.

De bijkomende servicekosten betreffen maandelijks € 12,35.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod