Tijdelijk verhuur Leegstandwet Schoorl

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Schoorl wel!
Meer info

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Schoorl Dit gebouw werd in 1931 geopend als het Gemeentelijk Gymnastieklokaal van Schoorl. Nu biedt het pand… Meer informatie ↓
€ 400,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
9000
m2
40
kamers
2

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Schoorl

Dit gebouw werd in 1931 geopend als het Gemeentelijk Gymnastieklokaal van Schoorl. Nu biedt het pand een tijdelijke woonruimte voor een betaalbare prijs!

Over de woning

Dit leuke, knusse appartement bevindt zich op de begane grond. De oppervlakte is ongeveer 40m². Uiteraard beschikt het appartement over alle voorzieningen zoals een woonkamer met keuken, een slaapkamer, een badkamer en een aparte toiletruimte. De appartementen hebben ook elk een eigen tuintje. Verder beschikt het pand over een berging die je kunt delen met je buren.

Over Schoorl

Schoorl is een dorpje binnen de gemeente Bergen in de provincie Noord-Holland. Gemakken zoals een supermarkt en bushaltes liggen op enkele minuten fietsafstand van de woonruimte. Schoorl is een rustig dorp met een relatief klein aantal inwoners. Het staat in de omgeving bekend vanwege de ‘Klimduin’. Schoorl grenst namelijk aan de hoogste duinen van Nederland. De Klimduin is maar liefst 51m² hoog en komt midden in het dorp uit!

Wat kost wonen in Schoorl via Gapph?

Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet. Maandelijks betaal je € 400,- per maand. Deze kosten zijn exclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod