Huurwoning Sneek

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Larkstraat

Samenvatting

In de wijk Het Eiland krijgen wij regelmatig woningen in beheer. Ben jij op zoek naar een fijne plek voor… Meer informatie ↓
€ 375,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1955
m2
59
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Balkon

Meer informatie

In de wijk Het Eiland krijgen wij regelmatig woningen in beheer. Ben jij op zoek naar een fijne plek voor jezelf? We vertellen je graag meer over deze woonruimtes en wat je moet doen om in aanmerking te komen. We beheren er meerdere soorten appartementen.

Het Eiland is een rustige woonwijk met op loopafstand voldoende winkels voor je dagelijkse boodschappen. Zin in een terrasje, bioscoop of dagje winkelen? Het gezellige centrum van Sneek is met een paar minuten te bereiken.

Indeling van de woonruimtes

De indeling van de woningen kan verschillen maar ze hebben allemaal een woonkamer, keuken, aparte slaapkamer, badkamer met douche en soms een balkon.

Gapph Together / Club van Vrijwilligers

Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij, vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of te helpen bij een opruimactie die wij in de wijk organiseren? Dan zoeken we jou!

Kosten om te wonen in Sneek via Interveste/Gapph

De maandelijkse kosten bedragen € 375,- plus € 21,- aan servicecomponenten. Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektra.
Je krijgt van ons een tijdelijk huurcontract op basis van de leegstandwet;
Ruim voldoende parkeermogelijkheid voor de deur.

Fijn om te weten

Na onze eigen screening stellen wij je ook voor bij woningcorporatie Elkien. Indien ook zij in jou de juiste bewoner zien kunnen wij je aan een woning matchen. Wil je meer weten over de plannen van de wijk? Bekijk dan dit filmpje:

Heb je hier vragen over? We horen het graag. Je kunt mogelijke vragen ook direct stellen per e-mail aan oost@gapph.nl of sturen via Messenger.

Een paar extra voorwaarden

Aangezien dit project loopt via onze partner Gapph hebben we een paar aanvullingen op de voorwaarden:

  • Je bent sociaal ingesteld en kunt dit onderbouwen met een duidelijke motivatie;
  • Je valt in de leeftijdscategorie 18-35 jaar;
  • Je bent bereidt een steentje bij te dragen aan de buurt;
  • Je staat ingeschreven bij de woningbouwvereniging;
  • Je vindt het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoe lang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen;
  • Je hebt een back-up als je je tijdelijke woning moet verlaten omdat de wijk gesloopt gaat worden.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod