Tijdelijk verhuur Leegstandwet Sommelsdijk

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Sommelsdijk wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Tijdelijk huren in Sommelsdijk Deze mooie eengezinswoning ligt in Sommelsdijk, een plaatsje in het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee. De woning is gebouwd… Meer informatie ↓
€ 633,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1953
m2
80
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Tijdelijk huren in Sommelsdijk

Deze mooie eengezinswoning ligt in Sommelsdijk, een plaatsje in het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee. De woning is gebouwd in 1953 en heeft een woonoppervlakte van ruim 80 vierkante meter.

De woning beschikt over een grote woonkamer, meerdere slaapkamers, een keuken, badkamer en een separaat toilet. Met al deze ruimtes heb je in deze woning écht zeeën aan ruimte. Daarnaast heeft deze woning een grote tuin waar je kunt genieten tijdens de warmere dagen. Ook beschikt de woning over een schuur waar je de fietsen kunt stallen. 

Over de woonomgeving

De omgeving van Sommelsdijk is overgoten met rust en natuur. Binnen 12 minuten fietsen sta je bij natuurrecreatiegebied Atlantia, waar je in de zomer heerlijk kunt genieten van een dagje strand. 

Daarnaast heeft Sommelsdijk een gezellig centrum waar je heerlijke restaurants hebt voor een borrel of een hapje eten. De winkels en restaurantjes zijn bevinden zich op slechts 10 minuutjes fietsen van de woning. 

Wist je dat de kuststrook van Goeree-Overflakkee zelfs bekend staat om zijn prachtige natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen? 

Gapph VastgoedbeheerSommelsdijk

Bereikbaarheid

Sommelsdijk is een erg toegankelijk dorp. Het dorp ligt recht langs de N215, die je naar alle plekken binnen de gemeente Goeree-Overflakkee brengt. Via de A29 sta je binnen 50 minuten in het bruisende Rotterdam.

Sommelsdijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte ligt op vijf minuten lopen van de woning.

Parkeren voor het huis

Graag voor je huis de auto parkeren? Ook dat kan! Er zijn meer dan voldoende parkeerplekken in de straat om je auto te parkeren. Bovendien ligt er op één minuut lopen van de woning een openbare parkeerplaats.

Wat kost wonen voor Gapph in Sommelsdijk?

Zie jij jezelf al helemaal wonen in dit prachtige huis? Dat snappen we! Hierbij wat praktische informatie: Voor deze woning betaal je maandelijks een bedrag van  € 633,-. Ook wordt er maandelijks een klein bedrag van € 1,- aan servicekosten gevraagd. 
De bovenstaande prijzen zijn exclusief gas, water en elektra.

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod