Tijdelijk verhuur Leegstandwet Sommelsdijk

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Sommelsdijk wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Tijdelijk huren in Sommelsdijk Deze mooie eengezinswoning ligt in Sommelsdijk, een plaatsje op het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee. De woning is gebouwd… Meer informatie ↓
€ 633,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1953
m2
80
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Tijdelijk huren in Sommelsdijk

Deze mooie eengezinswoning ligt in Sommelsdijk, een plaatsje op het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee. De woning is gebouwd in 1953 en heeft een woonoppervlakte van 80 vierkante meter.

Over de woning

Bij binnenkomst van de woning wordt je ontvangen in de hal. Vanuit hier heb je toegang tot het toilet, de trap, de keuken en de woonkamer. Op de eerste verdieping vind je meerdere slaapkamers en een badkamer. Uiteraard heb je vanuit hier toegang tot de vlizozolder. 

Tuin

De woning beschikt over een heerlijke tuin waar de zon op staat. Je kunt dus tijdens de warmere dagen heerlijk buiten zitten. In de tuin staat ook een schuurtje waar je je fiets kunt neerzetten of extra spullen kunt opbergen. 

Over de woonomgeving

De omgeving van Sommelsdijk is overgoten met rust en natuur. Binnen 12 minuten fietsen sta je bij natuurrecreatiegebied Atlantia, waar je in de zomer heerlijk kunt genieten van een dagje strand. 

Centrum van Sommelsdijk

Daarnaast heeft Sommelsdijk een gezellig centrum waar je heerlijke restaurants hebt voor een borrel of een hapje eten. De winkels en restaurantjes zijn bevinden zich op slechts 10 minuten fietsen van de woning. 

Wist je dat de kuststrook van Goeree-Overflakkee zelfs bekend staat om zijn prachtige natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen? 

Gapph VastgoedbeheerSommelsdijk

Bereikbaarheid

Sommelsdijk is een erg toegankelijk dorp. Het dorp ligt recht langs de N215, die je naar alle plekken binnen de gemeente Goeree-Overflakkee brengt. Via de A29 sta je binnen 50 minuten in het bruisende Rotterdam.

Sommelsdijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte ligt op slechts vijf minuten lopen van de woning.

Parkeren voor het huis

Graag voor je huis de auto parkeren? Ook dat kan! Er zijn meer dan voldoende parkeerplekken in de straat om je auto te parkeren.

Het kostenplaatje

Zie jij jezelf al helemaal wonen in dit prachtige huis? Dat snappen we! Hierbij wat praktische informatie: Voor deze woning betaal je maandelijks een bedrag van € 633,-. Ook wordt er maandelijks een klein bedrag van € 1,- aan servicekosten gevraagd.
De bovenstaande prijzen zijn exclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod