Tijdelijk verhuur Leegstandwet Valkenswaard

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Valkenswaard wel!
Meer info

Samenvatting

Over deze woning Deze knusse woning, gelegen in de wijk Geenhoven, is bestemd voor alleenstaanden en/of starters op de woningmarkt. De… Meer informatie ↓
€ 410,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1960
m2
63
kamers
2

Meer informatie

Over deze woning

Deze knusse woning, gelegen in de wijk Geenhoven, is bestemd voor alleenstaanden en/of starters op de woningmarkt. De woonruimte beschikt over een woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en toilet. Bovendien heb je ook een leuke buitenruimte waar je van kunt genieten.

Over Valkenswaard

Wonen in Valkenswaard is top! Gemeente Valkenswaard ligt onder de rook van Eindhoven en grenst aan onze altijd gezellige zuiderburen, België. Het centrum van Valkenswaard ligt op loopafstand van de woning, waar vele lunch-/eetcafés en winkeltjes te vinden zijn. Heerlijk! Op de hoek van de straat ligt een winkelcentrum met talloze leuke (en handige) winkels voor jouw dagelijkse boodschappen.

Hoe je het ook went of keert, Valkenswaard is een enorm veelzijdige gemeente waar je als natuurliefhebber, culinaire fijnproever, een funshopper, uitgaanspubliek en zelfs als sportieveling helemaal kunt aarden. Valkenswaard is van alle markten thuis!

Evenementen in Valkenswaard

Daarnaast worden er regelmatig super leuke evenementen georganiseerd die zich in en rondom het centrum van Valkenswaard afspelen... Lekker dichtbij huis. Zo houden ze jaarlijks in Valkenswaard het prachtige bloemencorso, dat ieder jaar weer vele bezoekers trekt.
Gapph VastgoedbeheerBloemencorso Valkenswaard

Bereik en omgeving

Minstens net zo belangrijk is de toegankelijkheid van de woning. Op nog geen vijf minuten loopafstand vind je de eerste bushalte. Met de bus bereik je eenvoudig omliggende grote steden, zoals Eindhoven. Ook de dichtstbijzijnde supermarkt (Jumbo) ligt op loopafstand van de woning. 

En om het nog makkelijker te maken: ook met de auto ben je binnen een half uurtje in het bruisende centrum van Eindhoven! Ben je meer een fietser? Er liggen diverse waanzinnige natuurgebieden om de hoek die de meest prachtige fietsroutes bieden in de mooie natuuromgeving van Valkenswaard. 

Maandelijkse kosten

Wil jij hier graag wonen, dat kan! De kale huurprijs bedraagt € 410,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je maandelijks een klein bijkomend bedrag van € 2,84,- aan servicekosten.

Gapph VastgoedbeheerLuchtvideo Valkenswaard

De woning is zichtbaar op deze luchtvideo rond ongeveer 1m.08s.


De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Huurwoning Valkenswaard

Het Noord-Brabantse Valkenswaard ligt in de Nederlandse Kempen. Het vormt sinds 1934 samen met Dommelen, Borkel en Schaft een gemeente. Valkenswaard is vooral een woonplaats voor forenzen die in België of Eindhoven werkzaam zijn.

Inwoners Valkenswaard

In 1440 woonden in Valkenswaard (destijds werd het Wedert genoemd) slechts 600 mensen in 135 huizen. Inmiddels zijn dat er ruim 30.000. 30% is tussen de 45 en 65 jaar oud en daarmee het sterkst vertegenwoordigd. Er wonen iets meer vrouwen dan mannen in het dorp.

Weetjes over Valkenswaard

  • Valkenswaard telt al jarenlang de meeste kroegen per inwoner van Nederland.
  • Valkenswaard kent twee uitgaansgelegenheden: De Statie en de Markt
  • De koopavond in Valkenswaard is op vrijdag
  • Een bewoner uit Valkenswaard heet Valkenswaardenaar
  • Miel Pijs voetbalde bij PSV en komt uit Valkenswaard
  • In september is het jaarlijkse bloemencorso
  • Het zwembad in Valkenswaard is genoemd naar de oorspronkelijke naam van de plaats "De Wedert".
  • Voor de duurste huurwoning op Funda.nl en Huurwoningen.nl betaalde je afgelopen jaar € 12.500 per maand.
  • Brabantia, bekende van allerlei keukenartikelen e.d. is gevestigd in Valkenswaard

Handige links Valkenswaard

Gemeente Valkenswaard
VVV Valkenswaard
Centrum Valkenswaard

Uitgelicht aanbod