Vlaardingen

tijdelijke verhuur

Olivier van Noortlaan

Samenvatting

All-In Woonstudio's in Vlaardingen Dit is nog eens makkelijk. Compleet ingerichte woonstudio's waarbij zelfs Internet al aanwezig is. Alle studio's… Meer informatie ↓
€ 598,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 343,- 
anno
2022
m2
27
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon

Meer informatie

All-In Woonstudio's in Vlaardingen

Dit is nog eens makkelijk. Compleet ingerichte woonstudio's waarbij zelfs Internet al aanwezig is. Alle studio's zijn voorzien van eigen keukentje, douche, toilet en uiteraard een balkon. Het gaat hier om studio's waar je tot uiterlijk 2032 mag wonen!

LET OP: Ben je tussen de 18 en 23 jaar? Dan kunnen we je een korting geven zodat je in aanmerking komt voor huurtoeslag!

Fairland Vlaardingen Studio's

Fairland Vlaardingen is meer dan alleen een plek om te wonen: de studio’s staan op een dynamisch terrein met allerlei voorzieningen die het leven een stuk aangenamer maken.
Denk aan gemeenschappelijke ruimtes waar je bijvoorbeeld kunt BBQ’en met buurtgenoten of je wasjes kunt draaien. Of een groene omgeving waar je gezellig kunt picknicken tijdens warme zomeravonden.

Gemeenschappelijke ruimtes

Onderdeel van de gemeenschappelijke ruimte is een wasbar waar bewoners tegen een kleine vergoeding hun kleren kunnen wassen en drogen. Betalen gaat via een app, zodat je geen gedoe hebt met muntgeld.

Direct naast Fairland Vlaardingen staat een voormalige brandweerkazerne van Unilever. Hierin vind je een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte waar je als bewoner kunt ontspannen, studeren of werken.

Hieronder zie je een video van Vlaardingen geschoten met een drone. De woonstudio's staan er nog niet op. Die zijn te nieuw voor deze beelden.

Gapph VastgoedbeheerVlaardingen en Maassluis van boven

Parkeren en afstanden vanaf de studio's

In Fairland Vlaardingen is ook gedacht aan parkeergelegenheid. Zo kun je in de omgeving je auto, fiets of (deel)scooter eenvoudig parkeren. Supermarkt Hoogvliet bevindt zich op tien minuten loopafstand van Fairland Vlaardingen.

Heb je geen auto of moet je iets verder dan de fiets of een wandeling toelaten? Station Vlaardingen centrum ligt op 800 meter loopafstand. Daarmee heb je dus bus- en treinverbindingen binnen handbereik

Voor studenten is het handig om te weten hoe je op school kunt komen:
Erasmus Universiteit, 25 min met metro.
Hogeschool Rotterdam, 15 min met metro.
TU Delft, 40 min met openbaar vervoer.

De kosten voor deze studio's in Vlaardingen

Je kunt hier tot uiterlijk 2032 wonen. Je bent voorzien van water en elektra en er is zelfs internet voor je. De kale huurprijs is nog geen € 598,84

In de servicekosten zitten eigenlijk alle kosten voor de overige zaken zoals de internet, elektra, huismeester, watergebruik en kosten voor gezamenlijke ruimtes. In totaal komen deze uit op € 263,77

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze tijdelijke verhuur woning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare tijdelijke huurwoning.

Uitgelicht aanbod