Huurwoning Wervershoof

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Simon Koopmanstraat

Samenvatting

Deze eengezinswoning in Wervershoof ligt op loopafstand van het IJsselmeer. De woning is van alle gemakken voorzien.Op de begane grond… Meer informatie ↓
€ 442,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1976
m2
65
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Meer informatie

Deze eengezinswoning in Wervershoof ligt op loopafstand van het IJsselmeer. De woning is van alle gemakken voorzien.

Op de begane grond bevinden zich een ruime woonkamer, een keuken en separaat toilet. Door de ramen in de woonkamer kun je genieten van veel natuurlijke lichtinval en gezien de hoeveelheid natuur rondom de woning is de kans groot dat je een groen uitzicht hebt (afhankelijk van het jaargetijde uiteraard :D ).

Op de eerste verdieping bevinden zich de 2 slaapkamers en de badkamer. De tweede slaapkamer kan ook functioneren als bijvoorbeeld een kantoor.

Over Wervershoof

Er zijn meerdere theorieën over het ontstaan van de plaatsnaam Wervershoof. De meest voorkomende theorie is dat het dorp vernoemd is naar de prediker Werenfidus. Hij was destijds woonachtig in een hoeve in het latere Wervershoof.

Een van trekpleisters van Wervershoof is toch echt de natuur. Waar je ook kijkt zie je groen om je heen. Ga bijvoorbeeld lekker lopen in het natuurgebied Koopmanspolder. Ben je meer van het water dan is een bezoekje aan De Vooroever of het lokale zwembad zeker aan te raden. Voor al je dagelijkse voorzieningen kun je lopend naar het winkelcentrum die nog net niet bij je om de hoek zitten.

Tijdelijke bewoning

Er zijn nieuwe plannen voor deze woning. Wanneer en of die plannen uitgevoerd gaan worden kunnen we je nog niet vertellen. Tot die tijd zoeken we nieuwe tijdelijke bewoners in Wervershoof die hier minimaal zes maanden willen wonen.

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 442,- per maand. Dit bedrag is exclusief het gebruik van gas, water en elektra. Hier komen servicekosten kosten bij van € 5,-.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.

Meer zien?

Check dit filmpje op ons TikTok kanaal:

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod