Huurwoning Wieringerwaard

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Paludanusweg

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Wieringerwaard Op zoek naar een fijne woonruimte in Wieringerwaard? Per direct hebben wij woonruimte beschikbaar! We… Meer informatie ↓
€ 350,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 162,- 
anno
1962
m2
56
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Wieringerwaard

Op zoek naar een fijne woonruimte in Wieringerwaard? Per direct hebben wij woonruimte beschikbaar! We vertellen je er graag meer over.

De ligging en bereikbaarheid van Wieringerwaard

De woning is gelegen in een prettige en rustige woonwijk. Op loopafstand heb je de supermarkt en verschillende bushaltes. Hou je van een balletje slaan? Ook de tennisvereniging is op loopafstand. Een dagje erop uit? Dierenpark Hoenderdaell bevindt zich op 6 minuten afstand.

Hoe zien de woningen in Wieringerwaard eruit?

Deze woning heeft een oppervlakte van 56 m² en is uiteraard van alle gemakken voorzien. Heb je groene vingers? Dan komen die goed van pas, want de woning beschikt over zowel een voor- als achtertuin. Let op: de getoonde foto's kunnen afwijken van de woning die je toegewezen krijgt.

Gapph Together

Naast het feit dat je in een fijne woning woont, bevind je je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en prettige leefomgeving. Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij en vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

Over Wieringerwaard

Wieringerwaard is een schilderachtig dorpje gelegen in het hart van het prachtige Noord-Hollandse landschap. Omgeven door uitgestrekte groene velden en pittoreske kanalen, biedt Wieringerwaard een oase van rust en sereniteit voor zowel inwoners als bezoekers.

Wieringerwaard staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid. Verken de schilderachtige wandelpaden langs de kronkelende waterwegen en laat je betoveren door het rustgevende geluid van kabbelend water. Natuurliefhebbers zullen genieten van de overvloed aan vogels en wilde bloemen die te vinden zijn in dit idyllische landschap.Wat kost wonen via Gapph in Wieringerwaard?

Je krijgt van ons een tijdelijk huurcontract op basis van de Leegstandwet. De maandelijkse kosten bedragen € 350,- en dit is exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je per maand € 1,15 aan servicekosten.

Voor een eenpersoonshuishouden geldt een inkomensgrens op basis van het VGI:

In 2022 is deze maximaal € 40.764,-.
In 2023 is deze maximaal € 44.035,-.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod