Tijdelijk verhuur Leegstandwet Zaandam

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Zaandam wel!
Meer info

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Zaandam Op zoek naar een betaalbare woning nabij Amsterdam? Er komen meerdere eengezinswoningen beschikbaar in Zaandam. Deze… Meer informatie ↓
€ 500,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1929
m2
90
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Balkon

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Zaandam

Op zoek naar een betaalbare woning nabij Amsterdam? Er komen meerdere eengezinswoningen beschikbaar in Zaandam. Deze bieden we aan op basis van een tijdelijk verhuurcontract.

Over de woningen

We hebben verschillende type woningen beschikbaar:
De benedenwoningen hebben ongeveer 75 m² woonoppervlakte en 2 kamers. Van de lente en zomer kun je lekker in de tuin genieten van het zonnetje.

De bovenwoningen hebben ongeveer 90 m² woonoppervlakte en 3 kamers. Ook met deze woningen kun jij lekker van de zon genieten op het balkon.

De ligging en bereikbaarheid van Zaandam

De ligging van deze woningen is ideaal. De woningen bevinden zich in de Rosmolenbuurt. Alle gemakken liggen bovendien binnen handbereik. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in de nabije omgeving. Met de fiets zit je in 5 minuten bij de winkels. Wat meer de drukte opzoeken? Met slechts een kwartiertje met de auto bevind je je in het centrum van Amsterdam, waar je naast grote ketens ook kleine boetiekjes, eetgelegenheden en supermarkten vindt.

Over Zaandam

Zaandam staat bekend om haar rijke geschiedenis, iconische architectuur en levendige gemeenschap. Of je nu op zoek bent naar historische bezienswaardigheden, winkelmogelijkheden of culinaire avonturen, Zaandam heeft voor elk wat wils.

Ontdek de charme van de Zaanse Schans, een uniek openluchtmuseum waar je kunt genieten van de typisch Nederlandse windmolens, traditionele houten huizen en ambachtelijke winkeltjes. Verken de smalle straatjes en kanalen die de stad doorkruisen, en laat je betoveren door de authentieke Nederlandse sfeer.

We kunnen je heel veel vertellen over deze fantastische stad, maar deze video geeft je een goede indruk:

Wat kost tijdelijk huren in Zaandam bij Gapph?

Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet. De prijzen zijn afhankelijk van het type woning. Je hebt al een woning vanaf € 500 per maand. Dit is exclusief gas, water en elektra.  

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod