Tijdelijk verhuur Leegstandwet Zoetermeer

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Zoetermeer wel!
Meer info

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Zoetermeer We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in… Meer informatie ↓
€ 367,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1973
m2
60
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Zoetermeer

We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in Zoetermeer. Regelmatig krijgen wij appartementen beschikbaar vlak bij het centrum van Zoetermeer. Deze bieden we aan op basis van een tijdelijk verhuurcontract.

Over de woningen

Deze appartementen hebben ongeveer 60 m² woonoppervlakte en 2 kamers. Sommige woningen hebben een tuin waar jij van de lente en zomer lekker in de tuin kunt genieten van het zonnetje.

De ligging en bereikbaarheid van Zoetermeer

De ligging van deze woning is ideaal. De woningen bevinden zich op 10 minuutjes fietsen van het stadshart van Zoetermeer. Alle gemakken liggen dus binnen handbereik. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in de nabije omgeving. Op 2 minuten loopafstand vind je winkelcentrum Meerzicht.

Wat kost tijdelijk huren in Zoetermeer bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van de Leegstandwet. Maandelijks betaal je € 366,58,-. Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektra. Daarnaast betaal je € 88,88 aan servicekosten per maand. 

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod