Huurwoning Zwijndrecht

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Dr. Boutensstraat

Samenvatting

Over deze fantastische woning Deze leuke eengezinswoning gelegen in de Indische buurt komt per direct beschikbaar via Interveste. Op de… Meer informatie ↓
€ 475,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1948
m2
98
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging
  •   Open haard

Meer informatie

Over deze fantastische woning

Deze leuke eengezinswoning gelegen in de Indische buurt komt per direct beschikbaar via Interveste.

Op de begane grond heb je een ruime woonkamer die doorloopt in een eetkamer. In de hal heb je toegang tot je keuken, een apart toilet en de trap naar boven met een ruime trappenkast. Op de eerste verdieping heb je maar liefst 4 slaapkamers (ideaal als je op zoek bent naar een thuiskantoor) en een badkamer.

Tuin

De woning heeft een voor- én achtertuin waar je heerlijk kunt zitten. Ook is er voldoende ruimte in je eigen berging om je fiets te stallen. Heb je een auto? Deze kun je mooi voor de deur parkeren.

Goed bereikbaar met auto én openbaar vervoer

Wonen in Zwijndrecht en werken in Rotterdam? Geen probleem. De oprit van de A16 naar Rotterdam is op 3 minuten rijden van je woning. Ook met het openbaar vervoer ben je zo op weg. Het treinstation bevindt zich op nog geen tien minuten lopen!

 

Gapph VastgoedbeheerZwijndrecht

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 475,00 per maand. Dit bedrag is exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je maandelijks een klein bedrag aan servicekosten van € 7,56 per maand.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.


Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod