Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Het is wel mogelijk je hiervoor in te schrijven via de website. Lees hieronder meer over de voorwaarden.

Op korte termijn krijgen wij meerdere woningen en appartementen in beheer in Amsterdam. Deze mogen wij tijdelijk beheren tot aan de renovatie. Het gaat om de wijken Amsterdam West en Amsterdam Osdorp.

De woningen
De indeling kan verschillen maar alle woningen hebben een woonkamer, aparte slaapkamer, keuken en badkamer met douche. De foto’s geven een mooie impressie van de sfeer die je hier kunt creëren.

Wij bieden
Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de leegstandswet. De maandelijkse kosten verschillen per project maar liggen tussen de €550,- en €750,- exclusief gas, water en elektra (ligt de huurprijs boven de €633,25 dan moeten wij passend toewijzen).

Hoe kom ik in aanmerking?
Zie jij het zitten om hier tijdelijk een fijne woonplek te creëren en voldoe je aan de volgende voorwaarden?

  • Ben je sociaal ingesteld en kun je dit onderbouwen met een duidelijke motivatie?
  • Val je in de leeftijdscategorie 20-35 jaar en heb je geen inwonende kinderen?
  • Ben je bereid je steentje bij te dragen aan de buurt?
  • Sta je ingeschreven bij een woningbouwvereniging?
  • Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoe lang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?
  • En heb je een back-up als je je tijdelijke woning moet verlaten omdat de wijk gerenoveerd gaat worden?

Interesse om hier te wonen? Schrijf je in via onze website en vergeet daarbij de motivatie niet. Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.

Zodra wij je aan een woning kunnen matchen nemen wij contact met je op!