Op zoek naar een fijne plek om te wonen in IJmuiden?

Deze portiekflats zijn per direct beschikbaar. In de buurt kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen en het centrum van IJmuiden vind je op loopafstand.

De appartementen
De indeling kan verschillen maar ieder appartement heeft een woonkamer, aparte slaapkamer, balkon, badkamer met douche en aparte berging. Wat een luxe!

Voor dit project zijn wij op zoek naar bewoners (studenten en jongvolwassenen tot 35 jaar) die tijdelijk het avontuur met ons aangaan.

De overeenkomst – kosten
Het betreft hier tijdelijke verhuur op basis van de leegstandswet. Maandelijkse kosten vanaf €300,- exclusief. Let op; er is geen centrale verwarming aanwezig.

Hoe kom ik in aanmerking?
Zie jij het zitten om hier een fijne woonplek te creëren voor jezelf of samen met een huisgenoot, en voldoe je aan de volgende voorwaarden?

  • Ben je sociaal ingesteld en kun je dit onderbouwen met een duidelijke motivatie?
  • Sta je ingeschreven bij de woningbouwvereniging?
  • Vind je het niet erg om in een tijdelijke woning te wonen met als gevolg dat je niet weet hoe lang je hier kunt wonen en dus wat vaker moet verhuizen?
  • En heb je een back-up als je je tijdelijke woning moet verlaten omdat de wijk gesloopt gaat worden?

Interesse om hier te wonen?
Schrijf je in via onze website. Lees vooraf onze inschrijfprocedure door zodat je weet hoe het werkt en wat we van je verwachten als je je ingeschreven hebt.

Wanneer we jou aan een woning kunnen matchen nemen wij contact met je op.