Antikraak Zevenbergen

woning antikraak

Prins Hendrikstraat

Samenvatting

Vrijstaande antikraakwoning in Zevenbergen Hoe cool is dat: je eigen vrijstaande jaren '50 woning tegen een bijzonder betaalbare prijs van… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1950
m2
127
kamers
0
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Zolder

Meer informatie

Vrijstaande antikraakwoning in Zevenbergen

Hoe cool is dat: je eigen vrijstaande jaren '50 woning tegen een bijzonder betaalbare prijs van 100 euro per maand!

Hoe ziet de woning in Zevenbergen eruit

De woning in Zevenbergen staat op een vrij stuk grond van van bijna 200m² vlak naast het treinstation van Zevenbergen. Dat is dan ook gelijk het nadeel: wonen aan het spoor is niet voor iedereen weggelegd omdat de treinen wel langs rijden. Daar staat tegenover dat je tegen ontzettend weinig kosten per maand hier kunt wonen.Vergelijk de prijzen van woningen in de omgeving ook maar eens.

Andere woningen in Zevenbergen

Volgens externe websites als Mansion.nl en Huurwoningen.nl kent de huurprijs van woonruimte in Zevenbergen een vanafprijs van ongeveer € 750,- per maand. Gebruikelijk zijn bedragen rond de € 1000,- per maand.

Zevenbergen, zo ziet dat er uit (van boven)

Vanaf de grond heb je niet altijd een goed overzicht. Deze video vanuit de lucht toont Zevenbergen inclusief deze woning vanaf boven.

Gapph VastgoedbeheerZevenbergen vanuit de lucht
.

Wat is er in Zevenbergen te doen?

In het dorpje Zevenbergen wonen ongeveer 15.000 inwoners en hoort bij de gemeente Moerdijk. In de zomer is er een heuse Profronde van Zevenbergen (Wielerweekend Moerdijk 2023) waarbij de groten uit de Wielersport alles uit de kast halen om te winnen. Ook het lokale jaarlijkse evenment Zevenbergen Live! is een aardige happening waarbij het hele dorp live muziek omarmt.

Veel industrie is er naast het Hollands Diep te vinden. De bekendste werkgever is wel Shell Moerdijk. Via de naastgelegen A16 bereik je Dordrecht en Breda.

Reizen met de trein is zeker vanaf deze locatie bijzonder handig, want Roosendaal en Dordrecht zijn direct te bereiken dankzij de spoorverbinding van de NS.

Wat kost deze woning in Zevenbergen bij Interveste

De kosten voor het deze antikraakwoning bedragen € 100,- p.p. per maand als je hier als stel/samen gaat wonen. We zijn voor deze woning ook specifiek op zoek naar twee bewoners. Dit bedrag is exclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod