Antikraak Roermond
Wonen in Roermond - Gapph

Antikraak in Roermond

In Roermond heeft Gapph vaak antikraak en tijdelijke huurwoningen beschikbaar. Roermond staat bekend om haar bruisende winkelcentrum. Heb je zin om even een drankje te doen? Ga zitten op één van de hele terrasjes die Roermond te bieden heeft. En er is nog veel meer te doen. We helpen je op deze pagina een handje!

Laagste prijzen van Nederland

De huurprijzen van Roermond behoren tot de laagste van Nederland. En toch betaal je ook hier voor een kleine studio van 30m2 al snel meer dan 600 euro per maand. Zoek je iets meer ruimte dan betaal je al snel 800 euro.

Het grote voordeel van antikraak wonen in Roermond is dat je voor een veel grotere ruimte bijna altijd goedkoper uit bent dan 300 euro. Met een beetje mazzel kun je al voor 100 euro per maand wonen!

Direct naar het huidige antikraak aanbod

Waarom kiezen voor wonen via Gapph?

Bewoners kiezen voor Gapph omdat er veel voordelen zijn gekoppeld aan het huren of tijdelijk bruiklenen.

  • Geen wachtlijsten
  • Goedkoop huren of antikraak wonen
  • Persoonlijke bemiddeling
  • Service op maat met aandacht voor jou

Schrijf je in voor mooie plekken in Roermond

Ook in Roermond helpen wij je aan een woning. Na de aanmelding vul je de gegevens in die wij nodig hebben voor de plaatsing. Na goedkeuring hiervan zullen wij per mail of telefonisch contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen. Soms hebben wij zelfs woningen voor maar €100,- per maand op onze website staan. Dus hou het aanbod goed in de gaten.

Direct naar het huidige antikraak aanbod

Antikraak tijdelijke huurwoning Roermond

Op onze aanbodpagina van antikraak woningen vind je altijd de meest accurate lijst. Meestal heeft Gapph pareltjes in handen die erg in trek zijn bij onze potentiële woningzoekenden. Roermond is een bruisende plek om te wonen.
In de zomer is het Solarfestival erg populair in Roermond, en kan je heerlijk naborrelen in de avond. Na een geslaagde dag keer je terug naar jouw thuis, waar je tot rust komt en jezelf kan zijn. Met de panden in Roermond van Gapph moet dat zeker geen probleem zijn. Hierboven zie je enkele trekpleisters van Roermond. Bijvoorbeeld het gemeentehuis en de Markt zijn mooie beelden van de plaats. Schrijf je nu in op Mijn Gapph

Roermond is populair, de winkelstad van Nederland

Antikraak tijdelijke huurwoning Roermond

Drukke agenda? Geen Probleem

Omdat Roermond een van de grootste winkelsteden van Nederland is, zijn de openingstijden zeer ruim. Dus na het werken nog even de stad in om die nieuwe lamp voor je tijdelijke huurwoning te scoren? Waarom niet! Bij Designer Outlet Roermond is alles mogelijk. Daarnaast kan je jezelf buiten de stad om ook vermaken op één van de vele markten die Roermond te bieden heeft. Neem bijvoorbeeld de weekmarkt voor het stadhuis of de kleine markt op het Munsterplein.

Op vakantie of een andere stad bezoeken

Op slechts een half uurtje rijden sta je al op Maastricht-Aachen Airport, dus heb je nog alle tijd om je koffer in te pakken. Wil je toch binnen de landsgrenzen blijven dan biedt Station Roermond je de optie om snel door heel Nederland te reizen. Qua bereikbaarheid zit je dus goed vanaf je antikraak of tijdelijke huurwoning in Roermond.

Fit blijven en lekker ontspannen: het kan in Roermond

Roermond heeft veel sportgelegenheden om jezelf gezond en fit te houden. Van sauna's, zwembaden tot zelfs escaperooms en een bioscoop. Voor de echte ontspanner is Roermond 'the place to be'. Kijk vandaag nog of er ruimte in Roermond beschikbaar is!

Meer mensen gaan in Roermond wonen

Volgens Allecijfers.nl heeft Roermond een bevolkingsgroei van 35%. De stad is steeds populairder geworden om te wonen. Daarom zet Gapph in op goede tijdelijke huurwoningen en antikraak. Voor een lage prijs per maand woon je mooi en bespaar je in vergelijking met andere aanbieders al honderden euro's per maand. Gemiddeld kost huren rond de 900 euro per maand (gemiddeld genomen prijsaanbod Funda). Terwijl Gapph woningen biedt in Roermond van gemiddeld 400 euro per maand. Dat is dus een totale besparing van 500 euro. Per jaar komt dat neer op een grove 6000 euro! Kortom antikraak en tijdelijk huren bij Gapph loont!

schrijf je snel in!

Antikraak Roermond en omgeving

Meer antikraak Roermond: Binnenstad, Roer-Zuid, Roerzicht, Voorstad en Willem-Alexander. Roermondse veld en Vrijveld. De Kemp, Kapel-Muggenbroek, Kitskensberg, Kitskensdal, Roerstreek, Brikkenoven, De Wijher en omgeving, Kern Maasniel, Tegelarijeveld, Broekhin, Leeuwen, Stadsrandzone-Noord, Componistenbuurt, Kastelenbuurt, Vliegeniersbuurt, Sterrenberg, kern Asenray en het buitengebied, Herten, Merum, Ool en Oolder Veste, Asselt, Boukoul, Buitengebied Swalmen, Groenekruisgebied, Heide, Martin Giessen-Bosstraat en Swalmen-Centrum. Antikraak Roermond begint bij Gapph.

Hoe kom je in aanmerking voor een woonruimte in Roermond?

Stap 1. Account aanmaken
Maak een Mijn Gapph account aan. De kosten hiervan bedragen 20 euro per jaar.

Stap 2. Extra gegevens
Vul de extra gegevens in (hoe meer we weten van onze kandidaten, des te meer kans je maakt).

Stap 3. Reageer
Reageer op de woonruimte(s) waar je graag wil wonen.

Stap 4. Documenten
Upload de documenten die we nodig hebben van je.

Stap 5. Selectieproces
Alles geüpload? Mooi! Wij gaan dan over op een selectieproces. Dit kan soms op de dag zelf zijn, soms duurt het een paar weken. het is lastig als je snel ruimte zoekt, maar we hopen dat je nog even geduld kunt hebben. Tijdens dit proces gaan we bekijken wie we gaan uitnodigen. Wordt je uitgenodigd? Dan zullen we contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Reageer op alle ruimtes

Ben je het toch niet geworden? Dat is vervelend. Maar het goede nieuws: je kunt met je account een jaar lang op al ons beschikbare aanbod reageren. We hopen dus dat je snel weer een woning tegenkomt op onze site of in je mailbox. Je krijgt van ons namelijk e-mail alerts van ruimtes die beschikbaar komen in de door jou aangegeven regio, zoals in Roermond. Mensen met een Mijn Gapph account zien zo dus altijd als eerste het nieuwe aanbod voorbij komen, vaak ruim voor het op social media staat.

Ontvang berichten

Je ontvangt altijd een bericht van ons. Dat kan soms na een dag zijn, soms na een paar weken. Soms hebben wij zelfs woningen in Roermond voor iets meer dan € 100,- per maand op onze website staan.