Groei jij met ons mee?

Werken bij Gapph

Gapph biedt vernieuwende oplossingen in vastgoed- en leegstandbeheer en is uitgegroeid tot marktleider. Nog dagelijks worden de activiteiten uitgebreid in binnen- en buitenland! En groeit ons team. Groei jij met ons mee?

Sociaal betrokken

Met ons enthousiast, professioneel team creëren wij op een sociaal betrokken manier leven in & om het leegstaand vastgoed en willen wij daarnaast voor alle collega’s die bij Gapph werken een inspirerende en uitdagende werkomgeving bieden.

Wij gaan voor de hoogste kwaliteit en blijven onze dienstverlening vernieuwen. Dit zie je terug in onze zorgvuldigheid, onze betrokkenheid en ons oog voor de ander. Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s oprecht zijn, open communiceren en eerlijk naar elkaar en alle betrokkenen zijn. Plezier in en passie voor wat we doen zijn hierbij onmisbaar. Daarnaast vieren we successen en zijn we trots op ons werk!

Vacatures

Wil jij met ons meegroeien? Op dit moment hebben we toffe vacatures beschikbaar op ons hoofdkantoor in Den Bosch en in de regio Rotterdam.

In Den Bosch zijn we op zoek naar een sociale, nauwkeurige en servicegerichte financieel medewerker. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging binnen de vastgoedsector? We vertellen je graag meer over deze leuke baan!
In regio Rotterdam zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven Vastgoedbeheerder. Als Vastgoedbeheerder bij Gapph zijn jouw organisatietalent en het sociale aspect van groot belang! Denk je met jouw enthousiasme en kennis bij te kunnen dragen aan onze organisatie?

Zie jij jezelf al helemaal bij ons werken?

Check dan snel onze openstaande vacatures.
Je mag uiteraard ook een open sollicitatie sturen naar [email protected].

[email protected]

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht