Groei jij met ons mee?

Werken bij Gapph

Gapph biedt al ruim 25 jaar vernieuwende oplossingen in vastgoed- en leegstandbeheer en is uitgegroeid tot marktleider. Nog dagelijks worden de activiteiten uitgebreid in binnen- en buitenland! En groeit ons team. Groei jij met ons mee?

Sociaal betrokken

Met ons enthousiast, professioneel team creëren wij op een sociaal betrokken manier leven in & om het leegstaand vastgoed en willen wij daarnaast voor alle collega’s die bij Gapph werken een inspirerende en uitdagende werkomgeving bieden.

Wij gaan voor de hoogste kwaliteit en blijven onze dienstverlening vernieuwen. Dit zie je terug in onze zorgvuldigheid, onze betrokkenheid en ons oog voor de ander. Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s oprecht zijn, open communiceren en eerlijk naar elkaar en alle betrokkenen zijn. Plezier in en passie voor wat we doen zijn hierbij onmisbaar. Daarnaast vieren we successen en zijn we trots op ons werk!

Vacatures

Wij hebben de volgende toffe vacatures openstaan:

Jij krijgt energie van klantcontact en staat graag voor de uitdaging om voor elke vraag een antwoord te vinden. De onmisbare schakel? Dat ben jij! Klinkt deze functie als iets voor jou? Mooi! Dan is Gapph op zoek naar jou.
Jij weet als geen ander hoe je een fijne leefomgeving voor onze tijdelijke bewoners en ondernemers creeert. Je weet hoe je de samenwerking moet aangaan met collega's maar ook andere (sociale) organisaties. Dit alles om de leefbaarheid te stimuleren. Weet je dit ook nog eens heel enthousiast over te brengen aan (potentiële) opdrachtgevers?
In regio Noord-Holland zijn we op zoek naar een fulltime Vastgoedbeheerder die staat te springen om het volledige beheer van panden waarin gewoond en gewerkt wordt op te pakken. Zie jij dat zitten?
Wij zijn op zoek naar een nauwkeurige, enthousiaste collega op onze financiële administratie. Denk je met jouw inzet en kennis bij te kunnen dragen aan onze organisatie?

Zie jij jezelf al helemaal bij ons werken?

Check dan snel onze openstaande vacatures.
Je mag uiteraard ook een open sollicitatie sturen naar [email protected].

[email protected]

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht