Groei jij met ons mee?

Werken bij Gapph

Gapph biedt vernieuwende oplossingen in vastgoed- en leegstandbeheer en is uitgegroeid tot marktleider. Nog dagelijks worden de activiteiten uitgebreid in binnen- en buitenland! En groeit ons team. Groei jij met ons mee?

Sociaal betrokken

Met ons enthousiast, professioneel team creëren wij op een sociaal betrokken manier leven in & om het leegstaand vastgoed en willen wij daarnaast voor alle collega’s die bij Gapph werken een inspirerende en uitdagende werkomgeving bieden.

Wij gaan voor de hoogste kwaliteit en blijven onze dienstverlening vernieuwen. Dit zie je terug in onze zorgvuldigheid, onze betrokkenheid en ons oog voor de ander. Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s oprecht zijn, open communiceren en eerlijk naar elkaar en alle betrokkenen zijn. Plezier in en passie voor wat we doen zijn hierbij onmisbaar. Daarnaast vieren we successen en zijn we trots op ons werk!

Vacatures

Wil jij werken in hartje Den Bosch met uitzicht over onze prachtige stad? Of groei jij met ons mee als Vastgoedbeheerder in regio Utrecht? We hebben op dit moment vier toffe vacatures.

Als Medewerker Backoffice ben jij de spil die ervoor zorgt dat onze dienstverlening aan opdrachtgevers, woningzoekenden en bewoners vlekkeloos verloopt. Met jouw vriendelijke en behulpzame houding sta je altijd klaar om vragen te beantwoorden en mensen te helpen.
Omschrijf jij jezelf als vriendelijk, behulpzaam en opgewekt? Vind je het een uitdaging om bewoners, ondernemers en opdrachtgevers telefonisch te helpen met hun vragen? Voor ons hoofdkantoor in Den Bosch zijn wij op zoek naar een Medewerker Frontoffice.
Voor onze afdeling Marketing en Communicatie in Den Bosch zijn we op zoek naar een enthousiaste en creatieve communicatiemedewerker. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? En wil je deel uitmaken van ons topteam? Dan zoeken we jou!

Zie jij jezelf al helemaal bij ons werken?

Check dan snel onze openstaande vacatures.
Je mag uiteraard ook een open sollicitatie sturen naar [email protected].

[email protected]

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht