Groei jij met ons mee?

Werken bij Gapph

Gapph biedt vernieuwende oplossingen in vastgoed- en leegstandbeheer en is uitgegroeid tot marktleider. Nog dagelijks worden de activiteiten uitgebreid in binnen- en buitenland! En groeit ons team. Groei jij met ons mee?

Sociaal betrokken

Met ons enthousiast, professioneel team creëren wij op een sociaal betrokken manier leven in & om het leegstaand vastgoed en willen wij daarnaast voor alle collega’s die bij Gapph werken een inspirerende en uitdagende werkomgeving bieden.

Wij gaan voor de hoogste kwaliteit en blijven onze dienstverlening vernieuwen. Dit zie je terug in onze zorgvuldigheid, onze betrokkenheid en ons oog voor de ander. Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s oprecht zijn, open communiceren en eerlijk naar elkaar en alle betrokkenen zijn. Plezier in en passie voor wat we doen zijn hierbij onmisbaar. Daarnaast vieren we successen en zijn we trots op ons werk!

Vacatures

Wij hebben de volgende toffe vacatures openstaan:

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging binnen de vastgoedsector? In regio Leeuwarden zijn we op zoek naar een sociale, servicegerichte en energieke Vastgoedbeheerder. We vertellen je graag mee over deze leuke baan!
Gapph is op zoek naar een enthousiaste, proactieve en oplossingsgerichte projectleider. Denk je met jouw enthousiasme en kennis bij te kunnen dragen aan onze organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
In regio Leiden zijn we op zoek naar een gemotiveerde en betrokken Vastgoedbeheerder. Denk je met jouw enthousiasme en kennis bij te kunnen dragen aan onze organisatie?
Jij houdt van van actie en dynamiek, bent een doener en graag onderweg. Als technisch medewerker ben jij een belangrijke aanvulling op de regio-teams.
In regio Amsterdam zijn we op zoek naar een sociale, betrokken en servicegerichte Vastgoedbeheerder. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging binnen de vastgoedsector? We vertellen je graag mee over deze leuke baan!

Zie jij jezelf al helemaal bij ons werken?

Check dan snel onze openstaande vacatures.
Je mag uiteraard ook een open sollicitatie sturen naar [email protected].

[email protected]

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht