Help jij graag anderen?
Kom mensen blij maken als Medewerker Frontoffice bij Gapph!

Medewerker Frontoffice

32-40 uur per week

Ben je vriendelijk, behulpzaam en klantgericht? Vind je het een uitdaging om bewoners, ondernemers en opdrachtgevers telefonisch te helpen met hun vragen? Houd je makkelijk het hoofd koel als het even drukker wordt? Word dan onze nieuwe Medewerker Frontoffice, een leuke functie op ons hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch voor 24-40 uur.

Wat ga je doen?
Samen met je directe collega’s ben je de stem van Gapph. Je staat onze bewoners en ondernemers, zoekers, opdrachtgevers en overige geïnteresseerden vriendelijk te woord. Je vindt het een uitdaging om ze zo goed mogelijk te helpen met allerlei vragen en waar nodig breng je ze in contact met de juiste persoon binnen Gapph.

Je ontvangt mensen die langskomen voor een afspraak en zorgt dat ze zich direct welkom voelen. Ook heb je een aantal facilitaire verantwoordelijkheden waar je iedereen blij mee maakt. Denk hierbij aan de inkoop van koffiebonen en thee, vers fruit op kantoor of de nodige versnaperingen voor een bedrijfsborrel.

Wat neem je mee als Medewerker Frontoffice?

Je hebt al enige jaren werkervaring opgedaan in vergelijkbare rol, bijvoorbeeld bij een klantenservice of callcenter. Met jouw gedreven en servicegerichte instelling ben je altijd op zoek naar een klantgerichte oplossing!

Daarnaast neem je mee:

 • Een flinke bak aan (positieve) energie, een vlotte babbel, doorzettingsvermogen, een proactieve instelling en overtuigingskracht.
 • Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en kunt goed meerdere ballen hooghouden.
 • Een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in een secretariële richting of dienstverlenende richting.

Gapph zorgt voor de perfecte match in vastgoed
Gapph is dé matchmaker in vastgoed, met oplossingen voor iedereen die op zoek is naar een beheerder van vastgoed of naar tijdelijke woon- of werkruimte. We brengen partijen samen om leegstand te verminderen en vastgoed optimaal te benutten.

Werken met een sociaal hart

We werken bij Gapph met een sociaal hart en dat past bij jou. Met Gapph Together organiseren we acties en evenementen om de leefbaarheid te verbeteren in en rondom de panden en buurten die we beheren. Dit sociale hart merk je ook bij je collega’s; er heerst een gemoedelijke en open cultuur. Je kunt bij iedereen terecht met je vragen, ondanks dat we door heel het land verspreid zijn. Iedereen gaat voor een gezamenlijk doel: het leveren van de kwaliteit die de markt verdient!

Wat mag jij van Gapph verwachten?

 • Een uitdagende en afwisselende job bij een jong en leuk bedrijf.
 • Een functie van 24-40 uur, naar jouw voorkeur.
 • Een goed salaris, passend bij jouw ervaring en skills.
 • Een werkplek op ons mooie hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per km.
 • Maar liefst 30 vakantiedagen (op basis van 40 uur).
 • Een goede pensioenregeling.
 • Leuke collega’s in een jong, ambitieus en enthousiast team met een ondernemend karakter.
 • Een telefoon en laptop van de zaak zijn uiteraard part of the deal.

Lijkt het je leuk? Solliciteer nu en start jouw Gapph-avontuur!
We ontvangen graag een motivatiebrief en een CV van je. Deze mag je sturen naar [email protected]. Je kunt ook het onderstaand formulier invullen en beide documenten uploaden. Mocht je nog vragen en/of meer informatie willen over de organisatie en functie? Dan kun je contact opnemen met Sanne Jonkers, via 088 62 62 200.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Vacaturetitel

  Persoonlijke gegevens

  Upload je CV

  Vragen over deze vacature?

  Sanne Jonkers

  088 62 62 200
  [email protected]

  Deel deze vacature

  Gapph in beeld!

  Gapph vastgoedbeheer
  Logo KLB

   Naam (verplicht)

   E-mailadres (verplicht)

   Onderwerp

   Bericht