Samen zetten we de bloemetjes buiten! 🌸🌼

De zomer staat voor de deur, maar toch blikken we graag terug op onze succesvolle lenteactie! De dagen zijn lang, de zon schijnt weer volop en het is heerlijk om naar buiten te gaan. Bij Gapph hebben het seizoen feestelijk ingeluid met onze Gapph Together-actie 'Vier de lente'.
,

Win een EK-kratje in de Gapph oranjeloterij ⚽

Het is bijna zover! Nog even en het Europees kampioenschap voetbal 2024 gaat van start. Ben jij net zo’n voetbalfan als wij? Samen halen we alles uit de kast voor de ultieme EK-beleving.

Kwaliteit en woongenot voorop: zo draagt ons team Technisch Beheer daaraan bij

Gapph groeit en beheert steeds meer panden. Elk pand vraagt om een andere aanpak. Met een volledig nieuw team zorgen we ervoor dat elk pand aan de Gapph-standaard kan voldoen. Onder leiding van Gertjan zijn Zoë, Melvin, Jeroen, Bart en Ruud klaar voor alle technische uitdagingen die op hun pad komen.

Je huis voor een euro in deze plaatsen

We schreven de afgelopen jaren al meerdere maken over huizen die je voor een euro kunt kopen. Het eerste bericht stamt al uit 2015 en gaat over een woning op Sicilië die je voor een euro kon aanschaffen. Inmiddels kun je in heel Italië al op bijna 75 plekken zo'n huis kopen voor een euro.
Gapph
,

Een hartverwarmende paaslunch in Leerdam

Na een geslaagde editie vorig jaar, organiseerden we opnieuw een gezellige paaslunch voor ouderen in Leerdam. Samen met collega's en enthousiaste Gapph bewoners hebben we de zaal prachtig versierd en schattige paashaasjes geknutseld.
12345

GRATIS NIEUWSBRIEF


Abonneer je nu op onze nieuwsbrief.
Al 94.457 abonnees gingen je voor!

Mijn Interveste wordt Mijn Gapph

Je kunt er nu al bijna niet meer omheen en binnenkort mag je het woordje "bijna" weghalen. We zijn zover dat je voortaan direct kunt inloggen op Mijn Gapph. Dit is het nieuwe platform dat Mijn Interveste helemaal gaat vervangen. Het betekent dat er een paar verschuivingen gaan plaatsvinden.
,

Social media aangepast: GapphAanbod

Onze social media accounts zijn sinds kort omgedoopt en dragen nu een nieuwe naam. Voortaan vind je ons op Facebook, Instagram en TikTok met onze nieuwe aanbodpagina: GapphAanbod.

De Hoogte Kadijk in Amsterdam: een gezellige mix van studenten en statushouders

In het voormalig gebouw van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit in Amsterdam zijn sinds 2018 studenten en statushouders gehuisvest. Gapph beheert dit project met gouden duo vastgoedbeheerder Thomas en huismeester Hans aan het roer.
,

Wat zit je haar leuk!

Een compliment ontvangen is leuk. Een compliment geven misschien nog wel leuker. Vandaag is het complimentendag. Daarom delen onze vastgoedbeheerders de hele week al compliment(os) uit aan bewoners en ondernemers.

Meer woon- en werkruimtes op Mijn Interveste door samengaan Gapph

Zoals je weet, is Interveste vorig jaar samengegaan met Gapph. Binnenkort zie je op nóg meer plekken Gapph in plaats van Interveste staan. Het grote voordeel? Je kunt binnenkort op nog meer woon- en werkruimtes reageren!

Binnenkort bij Gapph: zelf reageren op woon- en werkruimtes via Mijn Gapph

Bij Gapph ben je aan het juiste adres als je een tijdelijke woon- of werkruimte zoekt. Daarvoor schrijf je je bij ons in. Als we een geschikte ruimte voor je hebben, dan nemen wij contact met jou op. Dat verandert. Vanaf volgende week kun je zélf reageren op alle beschikbare woon- en werkruimtes. Makkelijk vanuit je eigen account op Mijn Gapph!

Op deze tijden zijn wij voortaan telefonisch bereikbaar

Vanaf maandag 22 januari zijn we op aangepaste tijden telefonisch bereikbaar via ons algemene nummer 088 62 62 200. Voortaan kun je ons op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur bellen.

Sociale smeltkroes in hartje Gouda

In Gouda beheert Gapph de Jac P. Thijsselaan. Zodra je hier binnenstapt komt de gezellige sfeer je tegemoet. In deze sociale smeltkroes wonen Gouwenaren met allerlei verschillende achtergronden. Ondanks de grote verschillen onderling, staan de bewoners en ondernemers in dit pand voor elkaar klaar.

Purmerend: tijdelijke woningen voor woningzoekenden, spoedzoekers en statushouders

In Purmerend beheert Gapph 260 modulaire woningen waar Purmerendse woningzoekers, spoedzoekers en statushouders tijdelijk kunnen wonen. In april van dit jaar nam Gapph dit project over van de vorige beheerder en sloegen we de handen ineen met de gemeente om de bewoners een fijn thuis te geven.
,

Vidomes, Gapph Modular en DMT Modular gaan samen de uitdaging aan

We zijn trots om te delen dat Gapph Modular samen met DMT Modular de aanbesteding bij Vidomes heeft gewonnen voor een uniek project in Zoetermeer: het bouwen van 81 flexwoningen aan de Ruimtebaan.

Nieuw: woonruimte voor spoedzoekers in Middelburg

Inschrijven als spoedzoeker met kinderen bij Gapph/Interveste
,

2024 staat voor de deur, tijd voor een terugblik op 2023!

Iets doen voor een ander, dat voelt goed! Daarom organiseren wij met Gapph Together veel leuke activiteiten en evenementen voor onze bewoners en ondernemers. Bekijk de Gapph Together terugblik van dit onvergetelijke jaar.
,

‘De locatie is tijdelijk, de woning niet.’

Gapph Vastgoedbeheer heeft er een nieuwe tak bij. Gapph Modular gaat modulaire woningen ontwikkelen, bouwen en realiseren. Johan van Haaster trok hiervoor Bas de Haan – ‘goeroe van de modulaire wereld’ – aan als directeur.
,

Wie stuur jij een gratis kerstkaartje dit jaar?

De feestdagen staan voor de deur. Alle Gapph-bewoners en -ondernemer kunnen een gratis kaartje sturen. Naar hun oma, hun buurman, een vriendin die ze lang niet hebben gezien of die ene leuke collega. Zo laten we zien dat we aan elkaar denken!

Wijziging betaalgegevens voor alle bewoners en ondernemers

Voor iedereen die woont via Interveste of een werkruimte gebruikt via Interveste wijzigen de betaalgegevens. Hierover is iedereen per e-mail geïnformeerd. Een kopie van deze mail vind je hieronder. Twee bedrijven worden samengevoegd Je woont…
,

Het heerlijk avondje, mede mogelijk gemaakt door de Sint

Voor verschillende bewoners en ondernemers heeft de Sint een lekker presentje met een leuk gedichtje achtergelaten bij Gapph.  De hulppietjes van Gapph zijn opgeroepen om cadeautjes door het hele land te verspreiden.

Nu: aparte huizen op TikTok

Interveste is net zoals op Instagram en Facebook ook actief op TikTok. En dat doen we niet voor niets! Er zijn bijzonder veel mensen actief online en ook wij zijn er regelmatig te vinden op zoek naar nieuwe juweeltjes op de markt. Zo kwamen…

Buttervliet in Numansdorp: van voormalig gemeentehuis naar tijdelijke woonruimte

De oververhitte woningmarkt raakt velen van ons. Vooral jongeren hebben het zwaar te verduren. In het Zuid-Hollandse Numansdorp gloort er voor hen hoop aan de horizon: het voormalige gemeentehuis is getransformeerd tot tijdelijke woonlocatie voor jongeren en spoedzoekers en wordt beheerd door Gapph. Vastgoedbeheerder Laura vertelt hoe het is om hier te wonen.
,

Gapph together: Geef een jas, verwarm een hart!

Limburg telt een groot aantal dak- en thuislozen en mensen die in armoede leven. Met de koude maanden op komst verdienen zij letterlijk en figuurlijk wat extra warmte. Daarom hebben ook wij, samen met collega’s en bewoners uit Limburg, de handen uit de mouwen gestoken.

10 jaar Gapph: terugkijken op een geslaagde verjaardag

Op zaterdag 2 september bestond Gapph precies 10 jaar. In 10 jaar tijd hebben we als vastgoedbeheerder veel mooie momenten beleefd. Als je het ons vraagt, zijn het onze bewoners en ondernemers die ons werk écht leuk maken. Daarom gingen wij door heel Nederland de deuren langs om te trakteren.  
,

De winnaars van de Appeltjes van Oranje 2023

Goed nieuws voor Ontmoetingswerkplaats de JoJo in Sassenheim! Afgelopen week won de stichting - met wie Interveste al in 2020 een samenwerking realiseerde via Club van Vrijwilligers - de Appeltjes van Oranje 2023 prijs. De prijs wordt jaarlijks…
,

Bas de Haan treedt aan als Algemeen Directeur Gapph Modular

Per 1 oktober is Bas de Haan gestart als Algemeen Directeur en mede-eigenaar van Gapph Modular. Bas is een goeroe in de wereld van modulaire (woning)bouw. Hij brengt veel kennis mee van modulair bouwen en ontwikkelen en heeft meerdere management- en directiefuncties bekleed bij gerenommeerde namen in de wereld van (modulaire) woningbouw.
,

Nieuwe vriendschappen en studiegroepjes, liefde gaat door de maag

Op woensdag 4 oktober heeft team Gapph Student Housing Middelburg een mini foodtruck festival georganiseerd. De tuin van de Bachtensteene campus werd omgetoverd tot een feestelijk terrein met foodtrucks.

De Bredaseweg in Oosterhout, waar het niet uitmaakt waar je vandaan komt

Op het moment dat je het pand aan de Bredaseweg binnenstapt, is de kans groot dat de verschillende talen je om de oren vliegen. Hier wonen statushouders, jonge spoedzoekers en internationale studenten gemixt - verspreid over onze panden. Samen met de gemeente Oosterhout hebben we de handen ineengeslagen om hen te voorzien van een fijne, eigen woonruimte.