Appartement Rotterdam

Je bent maanden of misschien al jaren op zoek naar een geschikt appartement in Rotterdam. Je ziet jezelf wel in Kralingen, Charlois of Tuinenhoven wonen. Maar in deze oververhitte woningmarkt is het onmogelijk om een eigen woning te vinden. Waardoor je misschien genoodzaakt bent om bij je ouders te blijven wonen als starter of student.

Bij Gapph denken we graag in oplossingen in plaats van problemen. Het woningtekort kunnen we helaas niet voor je oplossen. Maar we kunnen wel een alternatief op de oververhitte woningmarkt bieden: wonen in een appartement op basis van de Leegstandwet (LTV).

Wonen op basis van de Leegstandwet in Rotterdam

De naam verraadt het al een beetje: de Leegstandwet gaat leegstand van panden tegen. Die leegstand is namelijk een doorn in het oog voor pandeigenaren. Een leegstaand pand brengt namelijk grote risico’s met zich mee: vandalisme, verpaupering en krakers die de boel bezetten. En zonder aantoonbare bewoners wordt er niet gehandhaafd. Daarom is het belangrijk dat deze panden bewoond blijven.

En dat is een voordeel voor jou als woningzoekende: snel schakelen betekent op korte termijn een appartement in Rotterdam (mits beschikbaar) en lage maandelijkse lasten. Er wordt enige flexibiliteit van je verwacht: de contractduur is minimaal zes maanden en maximaal twee jaar. En de opzegtermijn is drie maanden. Ook krijg je geen huurbescherming. Maar door de lage lasten heb je een eigen stekkie én kun je vaak ook nog blijven sparen. Wordt jouw eerste stap op de woningmarkt een appartement van Gapph?

Bekijk het aanbod van Gapph

Appartementen in Rotterdam

Van Roermond tot Rotterdam: door het hele land bieden we appartementen en woningen aan op basis van de Leegstandwet. Onder ons woningaanbod vind je alle beschikbare woningen op dit moment. Staat het gewenste appartement in Rotterdam er op dit moment niet tussen? Houd dan ook onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten, waar we maandelijks ons nieuwe woningaanbod posten. Heb je interesse in een van de appartementen op onze website? Schrijf je in.

Bekijk ons woningaanbod

Leegstandbeheer voor jouw pand(en) in Rotterdam?

Ben jij vastgoedeigenaar en is leegstand- en vastgoedbeheer jouw grootste struikelblok? Bij Gapph nemen we dat voor je uit handen. Bij een leegstaand pand schakelen we snel tussen onze bewoners / ondernemers zodat de risico’s die gepaard gaan met leegstand je bespaard blijven. Ook kunnen we helpen bij het uit handen nemen van de dagelijkse beslommeringen rondom je vastgoed of het leiden van woon- of leefbaarheidsprojecten. Op deze gebieden helpen we je graag:

Benieuwd hoe we alles uit jouw panden halen? Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht