Campus Middelburg

(Are you an international student in Middelburg, in need of a room on the campus in Middelburg? Check out the international website of Gapph Student Housing for all locations)

Velen denken er nog met weemoed aan terug: hun bruisende studententijd. De tijd waarin je een nieuwe stad ontdekte, vrienden voor het leven maakte en die je relatief zorgeloos doorkwam. Samen met je huisgenoten kookten jullie om de beurt een simpele maaltijd, moest je zelf je boontjes doppen in het huishouden en vierden jullie het weekend uitbundig in de plaatselijke kroeg.

We gunnen het iedere student om ook zo’n ervaring mee te maken. Helaas wordt het – door het woningtekort, huisjesmelkers en hogere kosten – voor studenten lastiger gemaakt om op kamers te wonen. Daarom heeft Gapph samen met de University College Roosevelt (UCR) en HZ University of Applied Sciences de handen ineengeslagen voor het betaalbaar huisvesten van hun studenten. Studeer jij aan een opleiding op een van deze twee scholen en wil je ook een onvergetelijke studententijd ervaren? Kom betaalbaar wonen op de campus in Middelburg.

Lees meer informatie en schrijf je in

Onze campussen in Middelburg

Studenten in Middelburg kunnen voordeliger wonen in deze stad vanwege het project ‘Gapph Student Housing’ dat samen met deze twee scholen is opgezet. De studenten kunnen wonen op basis van een campuscontract: een tijdelijk huurcontract dat direct is gekoppeld aan de inschrijving bij de onderwijsinstelling. Zolang de student studeert aan een van deze twee scholen, kan deze hier wonen tegen een vaste prijs. Je kunt als student wonen op een van de volgende campussen in Middelburg:

Bachtensteene Campus

Ben je student aan de UCR? Dan is dit wat voor jou: deze campus ligt direct naast de universiteit, midden in het historische centrum van Middelburg. Dit is de kleinste campus, bestaande uit 80 studio’s verdeeld over vier verdiepingen.

Bagijnhof Campus

Vind je het leuk om nieuwe én ook internationale contacten op te doen? Wonen in de Bagijnhof betekent wonen in een internationale community. Bagijnhof staat bekend om de gezellige etentjes en gezamenlijke huiswerksessies.

Het is de oudste campus in Middelburg en beschikt over 180 studentenkamers. De campus ligt op slechts 3 minuten loopafstand van de UCR en ongeveer 8 minuten van de HZ. De kamers zijn verdeeld over meerdere ‘huizen’ op het terrein. In elk huis is ruimte voor 10 tot 16 studenten.

J. Roggeveenhof Campus

Woon je het liefst in de buurt van water? Deze campus in Middelburg staat bekend om de mooie ligging aan het kanaal. Daarnaast worden er wekelijks ‘hallway dinners’ georganiseerd om je medestudenten beter te leren kennen. Deze campus bestaat uit zeven verdiepingen en beschikt naast 1-persoons studio’s, ook over 12 gedeelde studio’s, ook wel ‘twin rooms’ genoemd. Deze campus ligt ongeveer een kilometer buiten het centrum, maar met de fiets sta je binnen 10 minuten bij je opleiding of in hartje centrum.

Koestraat Campus

Ben je student aan de HZ University? De Koestraat Campus ligt hier recht tegenover. Deze campus in Middelburg bestaat uit vier verdiepingen en telt maar liefst 120 kamers. Naast de 1-persoons studio’s zijn er ook 16 gedeelde studio’s, ook wel ’twin rooms’ genoemd. De twin rooms beschikken over een eigen kamer.

De Kanaalweg

De Kanaalweg is een nieuwbouwcomplex dat in april 2022 opgeleverd. Kom je hier te wonen, dan ben je waarschijnlijk de eerste of tweede lichting studenten die hier woont. Het centrum, scholen en het treinstation liggen voor de deur. Het bestaat uit 3 verschillende gebouwen, tot 8 verdiepingen hoog. De campus heeft in totaal 119 appartementen, wat ruimte biedt aan 236 studenten.

Flexibele Campus

De flexibele campus bevindt zich op verschillende locaties in het centrum van Middelburg: Zuidsingel, Nieuwe Haven en Hof van Sint Pieter. Is er even geen plek in een van de campussen onder ons beheer? Dan krijg je hier een tijdelijke kamer toegewezen, totdat er een plek beschikbaar is in een van de hoofdcampussen.

Interesse in een van deze locaties? Bekijk de website en schrijf je in op de campus in Middelburg.

Ik wil wonen op de campus in Middelburg

Flexibel wonen in Middelburg met Gapph

Met Gapph maken we betaalbaar wonen weer mogelijk voor studenten en starters. In de vorm van tijdelijk leegstandbeheer, op basis van bruikleen of door een campus te beheren in Middelburg.

Met onze diensten zorgen we ervoor dat de panden bewoond blijven, de pandeigenaar niet bezig is met het dagelijks beheer, onderling contact tussen studenten en starters wordt gestimuleerd en de bewoners hier tijdelijk en betaalbaar kunnen wonen. Ben je afgestudeerd en zoek je een nieuwe woonruimte, in de buurt van je nieuwe baan? Via Gapph vind je woningen door het hele land. Wonen via Gapph levert de volgende voordelen op voor jou:

 • Wonen tegen lage kosten
 • Wonen op unieke locaties
 • Een fijne plek die je omtovert tot je huis
 • Een vast aanspreekpunt die regelmatig op locatie is voor al je vragen, suggesties en eventuele reparaties
 • Een plek waar sociaal contact hoog in het vaandel staat: een goede buur is beter dan een verre vriend!
Schrijf je in

Ben je als pandeigenaar of gemeente op zoek naar een partner op het gebied van leegstandbeheer, risicodragend aanhuren of het begeleiden van herstructureringsprojecten? Lees meer over onze diensten of neem contact met ons op om de opties te bespreken.

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht